Spanish School Peru: AMAUTA

15 tips voor een flitsende start met Spaans voor aankomst in Peru

2,355 Views
Wednesday January 04, 2017 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
Tips for Learning Spanish on YouTube

15 tips voor een flitsende start met Spaans voor aankomst in Peru

Veel mensen denken dat het moeilijk is om Spaans te leren zonder dat je in een Spaans sprekend land bent en zonder een formele cursus te doen. Maar, dat is niet helemaal waar! AMAUTA Spanish School heeft deze lijst met 15 Studie Tips gemaakt om alvast een flitsende start met je Spaans te maken voor aankomst in Peru of Argentinie!
 

 1. Download een app!
   
  Of een ander programma om te beginnen met het leren van zinnen. Er zijn ontelbare apps en programma’s voor mensen die Spaans willen leren in meer onafhankelijke, gemakkelijke manier. Het ligt aan jouw voorkeuren en doelen, kies één van deze apps en begin!


 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

 1. YouTube!
   
  Er zijn vele tuturials op You Tube die je zullen helpen om te beginnen met het leren van de Spaanse taal. Het is alleen belangrijk dat je de juiste video’s vindt voor jezelf! YouTube geeft je de kans om snel Spaans te leren op een makkelijke manier.
   
 2. Lees jouw favoriete boek in het Spaans!
   
  Het lezen van één van jouw favoriete boeken in het Spaans is een perfecte manier om een nieuwe vocabulaire te leren. Aangezien je het verhaal al kent in jouw eigen taal, zal het makkelijker worden om de nieuwe woorden en zinnen in het Spaans op te pikken.

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 


Extra tip! Neem wat Spaanse lessen online, via Skype,
met een AMAUTA Leraar in Peru!
Je hebt de kans om eerst een gratis les te boeken om uit te proberen!
 

Gratis Spaanse les Online   Contacteer us

 

 1. Flashcards voor jouw vocabulaire!
   
  Maak een reeks van flashcards voor de woorden waar je moeilijkheden mee hebt. Daarna kan je die woorden terug kijken en ze laten bezinken!
   
 2. Kook een maaltijd met een Spaans recept!
   
  Maak een maaltijd met eenSpaans recept. Dit zal je helpen om jouw kook vocabulaire uit te breiden. Vooral als je een recept gebruikt dat je nog nooit eerder hebt gemaakt, zal je worden gedwongen om nieuwe Spaanse woorden te leren en dat zal zeker een uitdaging worden!

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

 1. Films met ondertiteling!
   
  Het bekijken van films in jouw eigen taal met ondertiteling is een leuke manier om te ontspannen terwijl je iets van de Spaanse taal leert. Je zult versteld staan hoeveel jouw luister vaardigheden zullen verbeteren en je helpen om connecties te maken tussen de Spaanse taal en jouw moedertaal.
   
 2. Kies een grammatica onderwerp
   
  waarmee je moeilijkheden hebt en leer er meer over. Bijna iedereen heeft dat ene grammatica onderwerp dat je maar niet goed onder de knie krijgt. Of het nou ser of estar is, de verleden tijd, de subjunctief, of por vs para….. wees niet bang om een onderwerp te kiezen en het aan te pakken voordat je vertrekt naar Cusco of Buenos Aires voor je cursus Spaans in Peru of Spaans in Argentinie!

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

 1. Audioboeken of podcasts!
   
  Om jouw luister vaardigheden te verbeteren. Audioboeken en podcasts zijn veel moeilijkere luister activiteiten dan het bekijken van een film met ondertiteling, dus dit is meer voor de gevordere student. Echter, dit is echt een goede manier om jezelf in de Spaanse taal onder te dompelen zelfs voordat je aankomt in Peru.
   
 2. Ga naar een Spaans sprekend restaurant!
   
  Verwen jezelf met een maaltijd in een restaurant waar ze Spaans spreken! Dit zal een goede manier zijn om je conversatie vaardigheden in de praktijk te brengen en je wat zekerder t gaan voelen over je communication skills. Wanneer je in Peru of Argentinië aankomt, zal het bestellen van een maaltijd in een restaurant een fluitje van een cent worden!
   
 3. Houd een notitieboekje bij van de nieuwe vocabulaire!
   
  Draag een vocabulaire notitieboekje met je mee waar de woorden in op kan schrijven die je wilt weten in het Spaans. Je zult nooit de vocabulaire woorden herinneren wanneer je in de supermarkt staat of de bank, tijdens het werk, in de les of terwijl je met vrienden bent. Je kunt de woorden later opzoeken als je tijd hebt!

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

 1. Vind een groep waar Spaans gesproken wordt!
   
  Betrokken worden in een gemeenschap dat Spaans spreekt is de snelste manier om jouw Spaans te verbeteren. Het samenzijn met een Spaans sprekende groep zal jouw luistervaardigheden en spraak capaciteiten op een snelle manier verbeteren.
   
 2. Muziek!
   
  Luisterend naar Spaanse muziek is de perfecte manier om jouw Spaans lekker te verbeteren terwijl je naar wat nieuwe liedjes luistert. Omdat muziek in je hoofd blijft steken, zal je verbaasd zijn dat je de Spaanse tekst nog kunt herinneren en je kan gaan beginnen met meezingen met jouw favoriete liedjes!

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

 1. Lees meer over de cultuur van Peru!
   
  Als je meer weet over de cultuur van Peru, zal je meer in de cultuur assimileren wanneer je aankomt. Dit zal je wellicht ook helpen om meer te begrijpen van de slang die lokale mensen gebruiken. Bijvoorbeeld, Peru heeft meer invloed vanuit het Quechua, de taal die Inca’s spraken. Deze invloed heeft ervoor gezorgd dat sommige woorden en zinnen nog steeds gebruikt worden door de Peruanen.
   
 2. Neem een Spaanse les om jezelf een extra duwtje te geven!
   
  Het kan nooit kwaad om wat Spaanse les te nemen voordat je vertrekt op jouw taalcursus in het buitenland. Dit zal je helpen om belangrijke woorden, zinnen en begroetingen te leren om daarna, na aankomst, lekker te kunnen knallen tijdens je cursus.

 


Extra tip! Neem wat Spaanse lessen online, via Skype,
met een AMAUTA Leraar in Peru!
Je hebt de kans om eerst een gratis les te boeken om uit te proberen!
 

Gratis Spaanse les Online   Contacteer us

 

 1. Speel jouw favoriete spel in het Spaans.
   
  Of het nou een bordspel, een kaartspel, een sport of enige andere activiteit is, het is een goede oefening om in het Spaans te doen. Dit zal je meer bewust over jouw vocabulaire maken en je conversatie spieren te laten werken! li>

 

15 tips to getting a head start on your Spanish before arriving to Peru

 

Er zijn ontelbare manieren om jouw Spaans te verbeteren voordat je vertrekt op jouw trip. De methoden hierboven benoemd zijn leuke manieren om alvast een voorsprong te hebben op het leren van de Spaanse taal voordat je ook maar een stap in Peru of Argentinië hebt gezet voor jouw Spanish cursus in Cusco of jouw Spaanse cursus in Buenos Aires.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*