Spanish School Peru: AMAUTA

4 Waanzinnige Bestemmingen in Peru om Spaans te Leren

2,792 Views
Wednesday March 15, 2017 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

4 Waanzinnige Bestemmingen in Peru om Spaans te Leren

Peru is een van de beste bestemmingen om Spaans te leren. Dit is waarschijnlijk niet nieuw voor je. AMAUTA Spanish School Peru biedt je vier verschillende locaties om te leren over Peru, de Peruaanse cultuur te beleven, Spaanse lessen te nemen en om natuurlijk ook goed te genieten en dit mooie land en de rijke cultuur van Peru te leren kennen!

Leer meer over deze 4 Waanzinnige Bestemmingen in Peru om Spaans te Leren.

  1. Spaans in Cusco: Het Middelpunt van de Wereld

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Spaans leren in Cusco is een culturele ervaring die je nooit zult vergeten!

Cusco is de voormalige hoofdstad van het Inca Rijk. Dat is terug te vinden in de prachtige Incamuren die je door de hele stad ziet. Maar het gezellig stadje biedt veel meer: winkels, restaurantjes, musea, Inca ruines, waaronder de bekenste: Machu Picchu, de fascinerende verloren stad van de Incas! Bij AMAUTA kun je deelnemen aan verschillende culturele activiteiten zoals Salsa dansles, kooklessen en je kunt zelfs kiezen voor speciale lessen zoals ‘’Medisch Spaans’’, ‘’de Inca Beschaving’’ of ‘’Spaans en Salsa’’! Cusco heeft een bruisend nachtleven, en er zijn ook heel veel mogelijkheden om activiteiten en tours buiten te doen. Een ding is zeker: Je zult je absoluut niet vervelen in Cusco!

Lees hier meer: AMAUTA Spanish School in Cusco

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

  1. Tambopata: Spaans avontuur in de Jungle!

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Dit is echt een waar genot! Ben je ooit naar een school in de jungle geweest? Tambopata is een nationaal park in het tropische regenwoud van Peru. Het is internationaal erkend als een van de meest bio-diverse gebieden op aarde! Met AMAUTA Spanish School in het regenwoud leer je niet alleen een nieuwe taal, maar je ziet er ook schattige aapjes, grote otters in de rivieren, zwarte kaaimannen, waterzwijnen en honderden vogelsoorten waar je nog nooit van hebt gehoord!

Dit prachtige deel van Peru mag je zeker niet missen! Nog een interessant detail: bij de Spaanse lessen krijg je ook speciale informatie over de cultuur van de inheemse bevolking die in kleine gemeenschappen langs de Tambopata Rivier woont. Het is zeer waarschijnlijk dat deze plaatsen ook bezocht worden!

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Let op! Er zijn speciale vertrekdata voor dit programma en de plaatsen zijn beperkt! Pak een pen en noteer de volgende data voor 2018:

Apr 1, May 6, Jun 3, Jul 1, Jul 15, Aug 12, Sep 2, Oct 14, Nov 4 – 2018

Ga mee met ons op dit onvergetelijke Spaanse avontuur in Tambopata!

  1. Spaans in de Sacred Valley: heilige plaats van de Incas!

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Deze indrukwekkende vallei niet ver van Cusco is waanzinnig mooi! Als je hier bent geweest, vraag je je niet langer af waarom het de “Sacred Valley” wordt genoemd. Het prachtige landschap met heuvels, heldere waterstromen die glinsteren in de zon en de charmante dorpjes van de Andes die reiken tot aan de groene weiden… Geen wonder dat deze vruchtbare vallei speciaal was voor de Inka’s! Kun je je voorstellen hoe heerlijk het is om te verblijven in het AMAUTA huisje en je Spaanse lessen buiten in de tuin te doen? Het Spaanse programma in de Sacred Valley is ook perfect gecombineerd met tours en excursies per bus naar de welbekende Inka ruïnes in de vallei.

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Klik hier voor meer informatie over AMAUTA Spanish School in de Sacred Valley

  1. Studeer Spaans in de “Stad van Koningen”: Lima

 

4 Incredible Destinations to Learn Spanish in Peru

 

Last but not least… de Peruaanse hoofdstad Lima. Lima biedt je een hele nieuwe ervaring in Peru. Noem het op: musea en archeologie, nachtleven en bars, stranden en surfen, winkel, groene parken en luxe restaurants. Wist je dat Lima regelmatig prijzen wint als een van de beste culinaire bestemmingen in de wereld? Je kunt zelfs het 4e beste restaurant in de wereld vinden in de moderne wijk van Miraflores! In deze hippe buurt van Lima, Miraflores, is ook de Spaanse school gevestigd. Kom langs en geniet van het welbekende gerecht Ceviche terwijl je relaxed Spaans aan het leren bent. Je zult je nooit vervelen in deze bruisende stad!

Lees hier meer over Spaanse lessen in Lima.

 

 

Wil je je Spaanse avontuur in Peru bespreken met een van onze adviseurs? Neem hier
contact met ons op, Skype met ons, praat met ons op Facebook of gebruik de chat op
onze hoofdpagina.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*