Spanish School Peru: AMAUTA

5 Geweldige Bars en Restaurants in Cusco die je moet bezoeken!

3,574 Views
Friday May 20, 2016 - Gepost door in Student life in Cusco
EN ES
5 Amazing Bars and Restaurants you must visit in Cusco!

5 Geweldige Bars en Restaurants in Cusco die je moet bezoeken!

Cusco – de oude Inca hoofdstad en nu een hot spot voor reizigers in Peru – is een stad dieveel te bieden heeft. Dat geldt zeker ook voor de horeca in Cusco, er zijn hele leuke restaurants en bars. Omdat er zoveel te bieden is, is het moeilijk om een keuze te maken naar welk restaurant je toe moet gaan. Om deze beslissing makkelijker te maken, heb ik een lijst van 5 bars en restaurants gemaakt die je moet bezoeken wanneer je Spaans leert in Cusco of hier voor een langere tijd woont.

  1. Limbus Resto Bar – Dineren met uitzicht!

5 Amazing Bars and Restaurants you must visit in Cusco!

Cusco is een prachtige stad die gelegen is in de vallei van het Andes gebergte. Door dit heb je een aantal restaurants en bars met een geweldig uitzicht over de stad.

Limbus Resto Bar is gelegen in de wijk San Blas. Het is een beste wandeling omhoog, maar het is het zeker waard! De stijl van het restaurant is een beetje retro, met een lange bar in het midden en meerdere “lounge” gedeeltes met comfortabele banken en stoelen. Het hele restaurant is omringt met glas, waardoor je overal een geweldig uitzicht over de stad hebt. Er is ook een balkon aanwezig waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje. Ze hebben een goede menukaart met meerdere gerechten om te delen, heerlijke voorgerechten en hoofdgerechten voor ieders smaak! En “last but not least” bieden ze ook meerdere heerlijk cocktails aan, zoals de Sasha Grey en nog veel meer. Wanneer je een bezoek brengt aan Cusco, moet je zeker een bezoek brengen aan deze bar met geweldig uitzicht en sfeer.

  1. The Meeting Place – Lunchen voor een goed doel!

5 Amazing Bars and Restaurants you must visit in Cusco!

Dit café is de beste plek om naar toe te gaan als je wilt genieten van een lekker ontbijt, lunch of een kop thee of koffie. Het is gelegen aan Plaza de San Blas. Het is “klein maar fijn”, met een open gedeelte in het midden en een lounge gedeelte achterin met comfortabele banken. Het café wordt gerund door vrijwilligers, het geld dat verdient wordt gaat naar een project voor kleine kinderen in Cusco. Dus eten en drinken in dit café is ook nog voor een goed doel! Ze bieden heerlijke milkshakes aan, zoals de Oreo en Monkey Businnes milkshakes. Ook hebben ze heerlijk sandwiches en wafels op de menukaart staan. Dus als je wilt relaxen, een boek wilt lezen uit de boekenkast en wilt genieten van heerlijk eten, moet je zeker dit leuke café met vriendelijke vrijwilligers bezoeken!

  1. Uchu Peruvian Steakhouse – De beste Alpaca in de stad!

5 Amazing Bars and Restaurants you must visit in Cusco!

Heb je altijd al een keer Alpaca vlees willen proeven? Dan is dit de plek om naar toe te gaan! Bij Uchu’s wordt het vlees en de vis geserveerd op een hete steen, met een garnering van salade en aardappeltjes. Het restaurant is vlakbij Plaza de Armas gelegen in Calle Palacio. De prijzen zijn wel iets hoger vergeleken met andere restaurants in Cusco, maar het eten, de service en de drankjes zijn geweldig. Ze bieden een uitgebreide menukaart aan met veel keuzes. Het restaurant heeft een luxe uitstraling met vriendelijke bediening. Aarzel niet om de Alpaca uit te proberen, you will fall in love with it!

  1. La Bodega – Overheerlijke PIZZA!

5 Amazing Bars and Restaurants you must visit in Cusco!

Hunker je naar heerlijk Italiaans eten? Dan moet je zeker naar La Bodega gaan! Dit Italiaans geïnspireerde restaurant biedt verschillende huisgemaakte gerechten aan. Pizza’s, pasta’s, salades, lasagna’s etc. het is gelegen in de straat Herrajes, niet ver van Plaza de Armas. Het restaurant heeft een fijne sfeer met een modern tintje. Dus als je Italiaans wilt eten, een lekker biertje (of een glas wijn) wilt drinken in een restaurant met een fijne sfeer, dan moet je zeker naar La Bodega gaan!

  1. The Curry House Korma Sutra – Indian food it is!

Ben je een fan van pittig eten? Dan moet je zeker dit liefelijke restaurant bezoeken. De muren zijn gedecoreerd met schilderijen van Indiaanse mensen, de serveerster is een lief Indiaans vrouwtje en het eten is heerlijk. Ook als je niet zo’n “daredevil” bent, en niet echt van heet eten houdt, of er niet zo goed tegen kan (zoals ik), is dit restaurant nog steeds een goede keuze! Ze bieden namelijk ook minder spicy eten aan. Het restaurant is gelegen in Calle Tandapata en is zeker een bezoekje waard! Tip: Alpaca steak met een heerlijke Indiaanse saus.

Met dank aan Dieneke Temmerman.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*