Spanish School Peru: AMAUTA

Waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren

4,404 Views
Saturday July 02, 2016 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
Why is Peru the perfect place to learn Spanish

Waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren

Als je jezelf afvraagt waarom er zoveel mensen naar Zuid-Amerika gaan om Spaans te leren  – en dan vooral naar landen zoals Peru of Ecuador –  , lees dan verder.

Want hieronder vind je de 8 beste redenen Waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren. En dan hebben we “een bezoek aan Machu Picchu”  nog niet eens genoemd als één van de redenen.

Laat ons weten dat dit artikel je overtuigd heeft om een cursus Spaans te gaan volgen in Cusco, en krijg je 10 % korting bij je inschrijving.

  1. Het Beste Spaans in Latijns Amerika Wordt Gesproken in Peru

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de universiteit van Chili in 2013, spreken Peruanen het beste Spaans in Latijns Amerika. De studie concentreerde zich op het gebruik van vocabulaire en uitspraak. (Chili zelf viel onder de meest slecht Spaans sprekende landen in het onderzoek..)

  1. Peruaans Spaans is geschikt voor elk Level Spaans

Peru is het perfecte land voor beginners in de Spaanse taal! Peruanen hebben bijna geen accent en zijn makkelijk te verstaan en te begrijpen. Peru  wordt vaak uitgekozen als een bestemming op Spaans te leren, juist ook  door mensen met een laag Spaans niveau en beginners. Maar voor gevorderden is het natuurlijk sowieso ideaal.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Spaans Studeren in Peru is de Goedkoopste Optie

Heb je een klein budget, maar wil je als nog graag investeren in een taalcursus Spaans in een Spaanssprekend land?

Dan moet je zeker naar Peru komen, dan is beer een ideale bestemming voor een taalcursus Spaans! In bijvoorbeeld Spanje, zijn de kosten voor boodschappen, huur, restaurants en reizen veel hoger dan in Peru. Het kan zijn dat je in Peru slechts een derde betaalt van wat je gewend bent,  doordat de Euro  veel meer waard zijn in Latijns Amerika. Het reizen in Latijns Amerika is dan ook veel goedkoper vergeleken met reizen in Europa. Daar weegt het (eventueel duurdere) ticket naar Peru niet tegenop!

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Reizen – Peru Heeft een Indrukwekkende Natuur en Cultuur

Peru heeft alles! ALs je een taalcursus Spaans doet in Peru dan heb je welke weekend de mogelijkheid uit geweldige tripjes!  De Peruaanse cultuur én natuur zijn uniek! Peru wordt beschouwd als de Hot Spot voor biodiversiteit, wat maakt dat trips in de natuur een echt avontuur zijn! Geniet van de Peruaanse driehoek: kust, hooggebergte en de jungle, terwijl je Peru’s unieke culturele erfenis, festivals en de mensen leert kennen.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Leer Spaans in Peru’s Indrukwekkende en Diverse Milieu

Wil je gebruik maken van elke seconde van deze bijzondere ervaring in Peru?

Geen probleem – want wist je dat je kunt op verschillende plekken in Peru lessen in de buitenlucht kunt nemen?

Je kunt b.v. een Spaanse cursus doen op onze locatie  in de Heilige Vallei van de Inca’s en in het regenwoud van Tambopata.

Peru is echt de perfecte  plek om Spaans te leren.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

 

Maar als je wilt genieten van het stadsleven, dan zijn er natuurlijk ook Spaanse lessen aan in de hoofdstad van het Inca rijk,

in Cusco en in de moderne Peruaanse hoofdstad Lima!

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. De Mogelijkheid om Vrijwilligerswerk te Doen bij een Lokaal Project

Peru is een inspirerend land. Vele studenten en toeristen die Peru bezoeken kiezen ervoor om hun reistijd niet alleen aan zichzelf te besteden, maar ook iets aan de bevolking terug te geven.

Er zijn heel veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Peru: al is het maar voor een paar dagen of weken, de ervaring is zeker een beloning!

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Je zult Heerlijk eten in Peru! 

De Peruaanse keuken combineert de invloeden uit het Spaans, Afrikaans, Chinees en Japans, wat maakt dat elk gerecht een smakelijke ervaring is. Wanneer je populaire Peruaanse delicatessen hebt geproefd, kun je er niet meer vanaf blijven!

Een paar gerechten moet je zeker proberen:

1)  “Ceviche”: Het is een gerecht dat bestaat uit vis, dat gemarineerd is in citroen sap en het wordt geserveerd met zoete aardappelen, maïs uit de Andes, salade en rijst.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

2) “Pisco Sour” is Peru’s nationale drankje: Het wordt gemaakt met Pisco likeur, citroen, geklopte eiwit en siroop.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

3) Peruaanse chocolade: Chocolade wordt al bereid in Peru sinds de Inca tijden, wat het toegangsticket is voor

verschillende wereld wedstrijden.

 

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Het is Onmogelijk om je te Vervelen in Peru

Of je nou een pure Peruaanse natuur wilt ervaren, geïnteresseerd bent in geschiedenis en musea, of wilt genieten van de festivals en nachtleven in Peru’s steden…… Peru is voor iedereen!!

Wanneer je in Peru bent, zal je niet alleen de Spaanse taal in een perfecte omgeving leren, maar je zal ook de oude geschiedenis ervaren, het moderne leven, de kleurrijke Peruaanse cultuur en het overweldigende landschap met veel opties voor adventure tours.

En, last but not least, een geweldige tijd hebben!

 

Heb je nog vragen over Spaans leren in Peru?

Wil je je inschrijven voor een cursus Spaans in Peru?

Neem gerust contact met ons op!

info@amautaspanish.com

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*