8 x Waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren

1,628 Views
Saturday July 02, 2016 - Gepost door in Study Spanish
02Jul
Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

8 x Waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren

Als je jezelf afvraagt waarom er zoveel mensen naar Zuid-Amerika gaan, en dan vooral naar landen zoals Peru of Ecuador, lees dan dit artikel!

Hier vind je de 8 beste redenen uitgezocht, waarom Peru de perfecte plek is om Spaans te leren. En dan hebben we Machu Picchu nog niet eens genoemd!

Als je ons laat weten dat dit artikel je overtuigd heeft om een cursus Spaans te gaan volgen in Cusco, dan krijg je 10 procent korting bij je inschrijving.

  1. Het Beste Spaans in Latijns Amerika Wordt Gesproken in Peru

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de universiteit van Chili in 2013, spreken Peruanen het beste Spaans in Latijns Amerika. De studie concentreerde zich op het gebruik van vocabulaire en uitspraak. (Chili zelf viel onder de meest slecht Spaans sprekende landen in het onderzoek..)

  1. Peruaans Spaans is Passend voor elk Level Spaans

Peru is het perfecte land voor Spaans beginners! Peruanen hebben bijna geen accent en zijn makkelijk te verstaan en tebegrijpen. Het land wordt vaak uitgekozen door mensen met een laag Spaans niveau en beginners.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Spaans Studeren in Peru is de Goedkoopste Optie

Heb je een klein budget, maar wil je alsnog graag investeren in het leren van de Spaanse taal in een ander land? Dan moet je naar Peru komen! In een meer ontwikkeld land zoals Spanje, zijn de kosten voor boodschappen, huur, restaurants en reizen veel hoger dan in Peru. Het kan zijn dat je maar een derde van wat je gewend bent betaald, doordat de Euro en de Dollar veel meer waard zijn in Latijns Amerika. Het reizen in Latijns Amerika is dan ook veel goedkoper vergeleken met reizen in Europa.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Reizen – Peru Heeft een Indrukwekkende Natuur en Cultuur

Peru heeft alles! Wanneer je een nieuwe taal aan het leren bent, krijg je de mogelijkheid om de grote variëteit in natuur en cultuur te ontdekken in Peru. Peru wordt beschouwd als de Hot Spot voor biodiversiteit, wat maakt dat trips in de natuur een echt avontuur zijn! Geniet van de Peruaanse driehoek: kust, hooggebergte en de jungle, terwijl je Peru’s unieke culturele erfenis, festivals en de mensen leert kennen.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Leer Spaans in Peru’s Indrukwekkende en Diverse Milieu

Wil je gebruik maken van elke seconde van deze unieke buiten en culturele ervaring? Geen probleem – je kunt op verschillende plekken in Peru lessen in de buitenlucht nemen! Als voorbeeld, we hebben locaties in de Heilige Vallei van de Inca’s en in het regenwoud van Tambopata.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

Als je wilt genieten van het stadsleven, wij bieden ook Spaanse lessen aan in de hoofdstad van het Inca rijk, Cusco en in de moderne stad Lima!

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. De Mogelijkheid om Vrijwilligerswerk te Doen bij een Lokaal Project

Peru is een inspirerend land. Vele studenten en toeristen die Peru bezoeken kiezen ervoor om hun reistijd niet alleen aan zichzelf te besteden, maar ook iets aan de bevolking te geven. Er zijn heel veel mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Peru: al is het maar voor een paar dagen of weken, de ervaring is zeker een beloning!

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Je Hoeft niet bang te Zijn Voor te Weinig Heerlijk eten

De Peruaanse keuken combineert de invloeden uit het Spaans, Afrikaans, Chinees en Japans, wat maakt dat elk gerecht een smakelijke ervaring is. Wanneer je populaire Peruaanse delicatessen hebt geproefd, kun je er niet meer vanaf blijven!
Probeer “Ceviche”: Het is een gerecht dat bestaat uit vis, dat gemarineerd is in citroen sap en het wordt geserveerd met zoete aardappelen, maïs uit de Andes, salade en rijst.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

Pisco Sour” is Peru’s nationale drankje: Het wordt gemaakt met Pisco likeur, citroen, geklopte eiwit en siroop.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

Peruaanse chocolade: Chocolade wordt al bereid in Peru sinds de Inca tijden, wat het toegangsticket is voor verschillende wereld wedstrijden.

Why is Peru the perfect place to learn Spanish?

  1. Het is Onmogelijk om je te Vervelen in Peru

Of je nou een pure natuur wilt ervaren, geïnteresseerd bent in geschiedenis en musea, of wilt genieten van de festivals en nachtleven in Peru’s steden…… Peru is voor iedereen!! Wanneer je in Peru bent, zal je niet alleen de Spaanse taal in een perfecte omgeving leren, maar je zal ook de oude geschiedenis ervaren, het moderne leven, de kleurrijke Peruaanse cultuur en het overweldigende landschap met veel opties voor adventure tours.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*