Spanish School Peru: AMAUTA

Beste onderdak in Buenos Aires

4,661 Views
Wednesday February 05, 2014 - Gepost door in Spanish Schools in Latin America
EN
residence in Buenos Aires Argentina

Aangezien een goede accommodatie tijdens je verblijf in Buenos Aires (Argentinië) of in Cusco (Peru) van groot belang is, hebben wij de door ons aangeboden mogelijkheden met zorg uitgezocht. Een comfortabele en veilige omgeving maakt Spaans leren namelijk een stuk makkelijker.

In Buenos Aires is er de mogelijkheid om bij een Argentijns gastgezin te verblijven, wat je de kans geeft om de Argentijnse cultuur te leren kennen en jouw cultuur te delen met Argentijnen. Daarbij kun je hier goed je Spaanse kennis in praktijk brengen en veel oefenen.

Dining room in Residenc of Buenos Aires, Argentina

Een goed alternatief voor een gastgezin is om in een van onze gezellige en gunstig gelegen studenten residenties in Buenos Aires te verblijven. AMAUTA studenten en vrijwilligers leven hier samen met andere internationale studenten. Daarbij woont er een aantal studenten die merendeels uit uit Argentinië of Colombia komen, en in Buenos Aires naar de universiteit gaan. In een studenten residentie wonen biedt je zo ook de ideale mogelijkheid om je Spaans te oefenen en tips te krijgen over de beste, goedkoopste en leukste restaurants, bars etc. in Buenos Aires.

Seperate tv room - Residence of Argentina

Één van de studenten residenties zit in Palermo Hollywood, een leuke en trendy buurt vol met hippe restaurants en bars. Palermo Hollywood, een del van het grotere Palermo, ligt naast de bekende wijk Recoleta en er zijn tal van mogelijkheden om met het openbaar vervoer de mooie parken, top restaurants, mooie musea en andere geweldige plekken te bezoeken. De studenten residentie ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het metro station waar vandaan je overal naartoe kunt. Het kost ongeveer 30-35 minuten om op school te komen en de reistijd naar eventueel vrijwilligersproject is vaak ook zoiets. Dit lijkt misschien veel, maar aangezien Buenos Aires een gigantische stad is valt dit reuze mee. Daarbij is het een stuk leuker om in Palermo te wonen dan in het centrum, omdat er in het centrum ’s avonds veel minder te doen is. Verder zijn er op 2 minuten loopafstand bushaltes waar heel veel buslijnen langs komen. LET OP! Zonder Subte kaart móet je gepast met munten betalen dus het is handig om een Subte kaart aan te schaffen.

Computer room with wifi Residence of Argentina

Het verblijf in deze studenten residentie houdt in dat je slaapt in een gedeelde kamer (2, 4 of 6 personen), er zijn verschillende gezamenlijke ruimtes zoals de keuken, 2 badkamers, een eetkamer en een computer kamer waar ook gestudeerd kan worden. Verder kun je gratis gebruik maken van het WIFI netwerk. Wat het aller leukst aan het verblijf in deze residentie is, is het feit dat er een tuin met zwembad en barbecue is, wat eigenlijk niemand verwacht van een studenten residentie in een woonwijk. Het is heerlijk om na school even te kunnen afkoelen in het zwembad.


Een gedachte op “Beste onderdak in Buenos Aires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*