Spanish School Peru: AMAUTA

Beste plaatsen voor Brunch in Buenos Aires

3,927 Views
Sunday May 24, 2015 - Gepost door in Latin American Culture & Food
EN
Beste plaatsen voor Brunch in Buenos Aires

Beste plaatsen voor Brunch in Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, is een stad met vele opties als het aankomt op eten. Het maakt niet uit of je naar iets op zoek bent voor ontbijt, brunch, lunch of diner, er is volop keus.

Persoonlijk houd ik er van om te brunchen tijdens mijn weekenden in Buenos Aires en ik wil graag nieuwe plekken uitproberen. Na vele brunches verspreid over de stad tijdens mijn Spaans cursus en stage in Buenos Aires, kan ik zeggen dat je echt naar deze plekken moet gaan!

Breakfast in Buenos Aires

Prachtige gerechten, vintage meubilair en een schattige tuin is wat je zult vinden bij Malvón.Gehuisvest in een oud gebouw dat gedeeltelijk nog in de oude staat is, dit cafe heeft het perfecte recept om een van mijn favoriete plekken te zijn in Buenos Aires. Met het heerlijke zoete Franse appel toast met gecaramelliseerde amandelen, vanille ijs en honing, ze hebben mijn hart gestolen. Gelukkig kun je Malvón in 2 buurten vinden; in Villa Crespo en Palermo Viejo. Degene waar ik ben geweest is in Villa Crespo.

Marvellous meals in Argentina

De andere die ik zou aanbevelen is het altijd drukke Oui Oui, in Palermo Hollywood, heel dicht bij de populaire AMAUTA Student Residence. Het is een Frans cafe met heerlijke brunch combinaties met koffie of thee en vers sap! De Bagel met zalm en avocado is een must, maar ze hebben ook veel goede muffins en taarten. Goed om te weten is dat alles van de bakkerij halve prijs is tussen 8 en 9 uur s’avonds. Dit is een erg goede optie en al helemaal voor de Spaans studenten van AMAUTA die in de student residenve wonen. Als je niet graag wilt wachten, ga dan vooral niet tijdens lunch tijd in het weekend want dan is er altijd een rij. Alhoewel het is het waard om te wachten.

Dessert in Buenos Aires

De laatste maar zeker niet de minste plaats om te brunchen is Café Crespín. Op het eerste gezicht lijkt deze plek niet erg spectaculair maar als je plaatsneemt en je bekijkt het menu met de prijzen, zul je blij worden. Als je echt niet kun kiezen tussen zoet of zout, kun je voor de combinatie van ei, bacon, en geroosterd kaneel brood gaan. Dit cafe is ook in Villa Crespo, in de buurt van de outlet shopping buurt. Naast het brunch menu dat over het algemeen verkrijgbaar is tot 12.00 of 13.00, heeft het cafe ook genoeg keus op het lunch menu.

Cafe Restaurants in Buenos Aires, Argentina

Als je meer suggesties hebt voor onze Spaans studenten om lekker te eten in Buenos Aires, laat het ons alsjeblieft weten.


Een gedachte op “Beste plaatsen voor Brunch in Buenos Aires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*