Spanish School Peru: AMAUTA

Buenos Aires is voor verschillende redenen de perfecte bestemming om Spaans te leren

4,049 Views
Friday September 12, 2014 - Gepost door in Spanish Schools in Latin America
EN ES
Buenos Aires is a great destination to study Spanish for many different reasons

Uiteraard is dé hoofreden de uitstraling van deze kosmopolitische stad, het is één van de meeste fantastische en bruisende steden van Zuid- Amerika. Buenos Aires is vol cultuur en geschiedenis zoals tango, architectuur en musea en bovendien is het een stad die nooit slaapt, vol cafés en bars.

Ons schoolgebouw is gelegen in het fantastische Barolo Palace in het centrum van Buenos Aires.

De inwoners van Buenos Aires hebben een speciaal accent, al zal je na jouw lessen Spaans in Buenos Aires goed voorbereid zijn om Spaans te spreken over de hele wereld. Buenos Aires is dé perfecte locatie om te leven en Spaans te leren, terwijl je ondergedompeld wordt in het fantastische stadsleven van Buenos Aires.

Ons schoolgebouw is gelegen in het fantastische Barolo Palace in het centrum van Buenos Aires

Wat zeggen onze studenten Spaans over hun taalcursus bij Amauta Buenos Aires? Hieronder een aantal getuigenissen:

Abby haar verhaal:Aline haar verhaal:

Ik heb drie weken Spaans gestudeerd bij Amauta Spanish School in Buenos Aires. Dit is natuurlijk een hele korte tijd om Spaans te leren, al was ik enorm verbaasd dat ik na deze drie weken best al wat Spaans kon spreken en begrijpen! Dit dankzij de fantastische leraren die de hele tijd Spaans met ons spraken. Dit was af en toe moeilijk natuurlijk, en soms ook wel grappig, maar het werkte. Ik sprak met mensen in de metro, beantwoordde een email van een hotel in Cordoba, kocht een busticket in het busstation en ik heb zelfs met de man naast mij op het vliegtuig naar Bariloche over de verschillen tussen Nederland en Argentinië gesproken. En dit allemaal in het Spaans! Dankjewel Amauta!

Leon zijn verhaal:

Ik heb zowel Spaans gestudeerd in Amauta Buenos Aires, als in Amauta Cusco en ik vond dat beide scholen fantastische plaatsen waren om Spaans te leren op een informele maar professionele manier. Er is een ontspannen atmosfeer waar de leraren en studenten gemakkelijk contact met elkaar hebben, maar tegelijkertijd is het goed georganiseerd. Beide scholen- Buenos Aires en Cusco- hebben een andere uitstraling maar in beide steden zul je merken dat de school meer is dan een Spaanse school. Amauta is een perfecte plek om mensen te leren kennen, het is alsof je een deel van een familie bent. Hoog aanbevolen!

Ik heb zowel Spaans gestudeerd in Amauta Buenos Aires, als in Amauta Cusco en ik vond dat beide scholen fantastische plaatsen  waren om Spaans te leren op een informele maar professionele manier

Robert zijn verhaal:

Amauta is een warme en aangename plaats die ik enorm aanraad. Het personeel is jong en vriendelijk en je voelt je er gemakkelijk op je gemak. Er is een maximum van 8 studenten in de Spaanse klassen wat ervoor zorgt dat elke student genoeg contact kan hebben met de leraren. Mijn vorige ervaringen met Spaanse les waren minder succesvol dus ik ben heel blij dat mijn Spaans nu enorm verbeterd is. Ik hoop op een dag terug te keren naar Amauta Buenos Aires!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*