Spanish School Peru: AMAUTA

Combineer Spaanse Lessen met Culturele ervaring in Peru

2,454 Views
Sunday October 30, 2016 - Gepost door in Student life in the Sacred Valley
EN
Study Spanish in the Sacred Valley

Combineer Spaanse Lessen met Culturele ervaring in Peru

Omdat iedereen wel een verandering van perspectief nodig heeft, organiseert AMAUTA Spanish School in Peru regelmatig een Spaanse immersie trip naar de Sacred Valley, van zondag tot zaterdag. Maar 90 minuten buiten Cusco met de bus, biedt AMAUTA studenten een compleet nieuw perpectief van de regio Cusco aan terwijl ze hun Spaanse vaardigheden verbeteren.

Terwijl je in de serene locatie van AMAUTA in Yanahuara woont, biedt de Sacred Valley je verschillende mogelijkheden aan om de prachtige vallei t ontdekken, na afloop van je Spaanse lessen, die ‘s ochtends of laat in de middag plaats vinden. De accommodatie is inclusief, en de studenten krijgen ontbijt en een heerlijke, warme maaltijd per dag die speciaal klaargemaakt is door onze eigen Peruaanse chef.
 

Pair Spanish Classes with a Cultural Experience of Peru at AMAUTA Sacred Valley

 


Combineer Spaanse lessen met een culturele ervaring In Peru
 

Neem hier contact met ons op

(type gewoon “valley” in en we sturen je onze brochure)

 

Waarom zou je deze trip naar het Peruaanse platteland maken?

Een week in de Sacred Valley heeft vele voordelen voor AMAUTA studenten. Je leert meer van Peru kennen, door een week te verhuizen naar deze prachtige nieuwe omgeving in Peru. Er is een warmer klimaat hier. Een standaard dag is een combinatie van Spaans studeren, ontspannen, Spaans oefenen, en lekker op pad om te genieten van de Peruaanse cultuur in een karakteristieke setting zonder toeristen. Door het lekkere weer, de gemeenschap van studenten en de prachtige omgeving, is elke dag speciaal. Het is de perfecte kans om even te ontsnappen van het drukke stadleven van Cusco en het Peruaanse platteland te ervaren.

De intensieve Spaanse cursussen zijn gevarieerd, informatief en klassen hebben een kleine grootte. Sommige klassen houden ook activiteiten in die studenten de kans geeft om hun Spaans te oefenen in levensechte situaties.

Of het nou een kampvuur is waarbij je met z’n allen cavia eet, op wandeling gaat langs de Urubamba Rivier, een keramiek workshop bezoekt in de (kleine) stad Urubamba, lokaal mais bier uitprobeert in de chicheria, of juist voor een paar uur in een hangmat aan het relaxen bent, dit Spaanse immersie programma voldoet aan iedereen zijn voorkeuren.

 

Pair Spanish Classes with a Cultural Experience of Peru at AMAUTA Sacred Valley

 

 

Hoe ziet een week in de Sacred Valley eruit?

Zaterdag en zondagochtend zullen de studenten met de bus arriveren in de stad Urubamba voordat ze naar de campus in Yanahuara gaan. Dit dorp is tussen Urubamba en Ollantaytambo gelegen.

 

Pair Spanish Classes with a Cultural Experience of Peru at AMAUTA Sacred Valley

 

Er zijn verschillende bezoeken deze week gepland zoals een (gratis) wandeltocht naar het prachtige Salineras (groot aantal bassins), een tour door een lokale brouwerij, een bezoek aan het chocolade museum een trip langs de prachtige Inka ruïnes van Ollantaytambo.

Er zijn ook vele andere en leuke activiteiten te doen. Studenten zijn vrij om de omgeving te ontdekken voordat en nadat hun Spaanse lessen plaatsvinden. Plekken zoals de Inka terrassen van Moray of andere, leuke wandel plekken.

De lessen eindigen op vrijdag end an zijn de studenten vrij om te reizen.

Terwijl je bij AMAUTA Spaanse lessen volgt, is het zeker weten de moeite waard om mee te doen aan dit unieke Spaanse programma in de prachtige Sacred Valley terwijl je je Spaanse vaardigheden verbeterd.

 

AMAUTA Spanish Program Yanahuara Peru

 


Combineer Spaanse lessen met een culturele ervaring In Peru
 

Neem hier contact met ons op


(type gewoon “valley” in en we sturen je onze brochure)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*