Spanish School Peru: AMAUTA

De 5 beste Buenos Aires Apps

2,933 Views
Wednesday June 03, 2015 - Gepost door in Latin American Travel
EN ES
Titel: De 5 beste Buenos Aires Apps

De 5 beste Buenos Aires Apps. Wanneer je arriveert in Buenos Aires voor je cursus Spaans, voel je je misschien een beetje in de war en overweldig door deze enorme stad. De AMAUTA studenten coördinator kan je natuurlijk helpen. Geen vraag is te gek voor ons personeel in Argentinië. Ook je gastgezin kan je alle ins en outs vertellen over Buenos Aires. Of, als je niet bij een gastgezin woont maar in het studentenhuis in Buenos Aires, je medestudenten kunnen al je vragen beantwoorden. Om voorbereid op reis te gaan, is het geen verkeerd idee om je goed in te lezen: http://www.dosmanosargentina.com/travelargentina/travel-tips/. Wanneer je dan eindelijk klaar bent om naar je vrijwilligerswerk project of Spaanse lessen in Buenos Aires te gaan en de stad zelf te gaan verkennen, is er ook aantal apps die je het een stuk gemakkelijker maken tijdens je verblijf in Buenos Aires.

* BA Cómo llego:

Deze app laat je zien hoe je het beste van punt a naar b kunt reizen met elk denkbaar vervoersmiddel: trein, bus, metro, auto, fiets of lopend. Aanbevolen!

* Buenos Aires City Guide (TripAdvisor)

Dit is een app dat je zal begeleiden door Buenos Aires. Je kan hier restaurants, attracties, hostels en meer vinden. Het beste van deze app is dat je het ook offline kan gebruiken! Het laat je precies zien waar je bent en bij welk restaurant je in de buurt zit bijvoorbeeld.

This is an application that will guide you through Buenos Aires. You will find restaurants, attractions, hotels and more

* Argentina Noticias:

Als je je Spaans wilt oefenen én meer van het dagelijkse nieuw in Argentinië wilt meekrijgen, dan is Argentina Noticias een handige app. Het weergeeft een lijst met de grootste kranten in Argentinië met links naar verschillende artikelen.

In Buenos Aires, it is possible to have almost everything delivered. Even MacDonald’s, Burger King and ice cream.

* Buenos Aires Delivery:

In Buenos Aires kan je bijna alles laten bezorgen. Zelfs MacDonald’s, Burger King en ijs! Met deze app kan je makkelijk eten bestellen.

* MiniClima Buenos Aires:

Deze app laat de temperatuur en weerbericht zien voor Buenos Aires.

This application shows you the current temperature and forecast for Buenos Aires.

Geen excuses meer om niet de trip van je leven te maken dus registreer nu voor je Spaanse lessen. Met alle hulp en al deze apps is het moeilijk om nog verdwaald te raken!

Weet je nog meer Buenos Aires Apps? Laat het ons weten!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*