Spanish School Peru: AMAUTA

De beste vegetarische restaurants in Buenos Aires

2,766 Views
Friday June 05, 2015 - Gepost door in Latin American Culture & Food
EN
De beste vegetarische restaurants in Buenos Aires

Probeer de beste vegetarische restaurants in Buenos Aires. Tijdens je Spaanse talencursus in Buenos Aires, zal je overrompeld worden met vlees. Dit is waar Argentijnen om bekend staan en het is zeker een van hun specialiteiten. Als je vegetarisch bent, ben je misschien bang dat er niet genoeg ander goed eten is. FOUT! Als vegetariër in Buenos Aires ben je niet alleen beperkt tot (vegetarische) empenadas en salades. Buenos Aires is de perfecte plek om heerlijke vegetarische gerechten te eten en je zal je misschien wel verbazen over het aantal keuzes dat sommige restaurants aanbied. De volgende lijst laat een top 5 zien van de beste vegetarische restaurants in Buenos Aires. Neem een kijkje en probeer ze zelf uit tijdens je bezoek aan deze prachtige hoofdstad van Argentinië!

1. Pizza Vegana
Dit restaurant, in Palermo, heeft een uitgebreid menu aan pizza’s en ze zijn overheerlijk! Je zal verrast worden door de hoeveelheid keuze, zelfs als je geen vegetariër bent. Het is een originele plek met een gezellig sfeer en vriendelijke obers. De prijzen variëren van AR$100 tot AR$150. Aangezien het een prive-woning is, kan het lastig te vinden zijn. Zoek de witte, dubbele deuren naast Vilaplana Vete rinaria. Je moet aanbellen om binnen te komen. Probeer een tafel buiten te veroveren in de zomer, want ze hebben een prachtige tuin. Wil je liever thuis eten? Ze bezorgen ook eten aan huis.

2. Jueves a la Mesa
Wanneer je zin hebt in verse en lekkere groenten, moet je zeker dit vegetarische restaurant in de historische buurt San Telmo bezoeken. Het is een plek om verhalen te delen met de vele andere reizigers en expats die hier komen om te genieten van de vegetarische keuken. Iedereen wordt met open armen ontvangen door de vriendelijke hosts. Velen zeggen dat dit de beste plek in Buenos Aires is om vers te eten. De kosten zijn AR$250 en daar zit ook organische wijn, water en thee bij inbegrepen. Het diner bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Alleen op donderdag om 20.30. Reserveer van tevoren, want het zit snel vol!

comida-vegetariana-pizza-buenos-aires-2015-a

3. Buenos Aires Verde
De vegetarische keuken van dit restaurant in Palermo is zeker de moeite waard. Naast het uitgebreide menu aan eten, hebben ze ook heerlijke smoothies. Je krijgt zeker waar voor je geld! Ze serveren grote porties, dus je kan zeker wat gerechten delen om wat ruimte over te laten voor de hemelse toetjes zoals rauwe chocolade!

4. Nesta Reggae Bar
Dit is de perfecte plek om vegetarisch te eten onder het genot van reggae muziek. Er is een relaxte sfeer en het voelt zelfs alsof je bij een strandtent aan het eten bent. De broodjes zijn heel smaakvol en betaalbaar. Het restaurants bevindt zich in Caballito, een wijk in Buenos Aires. Het restaurant opent om 7 uur, van dinsdag tot zondag.

5. Artemisia
Volgens de bewoners van Buenos Aires is dit een van de beste vegetarische restaurants in Buenos Aires. De gerechten zijn creatief en ze hebben overheerlijk zelfgemaakt brood wat af en toe lastig te vinden is in Buenos Aires. Naast de vele vegetarische opties, bieden ze ook een aantal visgerechten aan. De limonade met gember en citroen en de andere sapjes zijn zeker een aanrader! De prijzen zijn wat hoger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*