Spanish School Peru: AMAUTA

De beste vliegmaatschappijen naar Buenos Aires

2,958 Views
Monday May 25, 2015 - Gepost door in Latin American Travel
EN ES
De beste vliegmaatschappijen naar Buenos Aires

Als je een Europeaan bent en je wilt graag naar Argentinie om daar een cultureel avontuur te beginnen en Spaans te studeren in Buenos Aires, dan vind je hier interessante informatie om de beste vliegmaatschappij te kiezen.

Hoe ga je naar Buenos Aires?

Als je in de UK, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Italie of Spanje woont, dan heb je geluk. De volgende vliegmaatschappijen vliegen direct naar Buenos Aires van de hoofdsteden! Wees niet bang als je in een ander land woont, want al deze maatschappijen bieden ook aansluitende vluchten aan naar deze zeven steden.

Vaak is het zo dat vertrekken van Zuid-Europa goedkoper is dan dat je een directe vlucht boekt, daarom is de winner met de goedkoopste tickets Air Europa. Met een 3-sterren beoordeling is Air Europa niet de eerste klas vliegmaatschappij, maar de meeste klanten zijn tevreden.

Europe to Buenos Aires

Aankomst in Buenos Aires

Buenos Aires heeft twee algemene vliegvelden maar alle intercontinentale vluchten komen aan op Aeropuerto de Ezeiza – Ministro Pistarini, dit is de grootste. Binnenlands en regionaal vluchtverkeer komt aan op Aeroparque Jorge Newberry, in het centrum van de stad- dichtbij Palermo.

De aankomst op Ezeiza is niet moeilijk; als je van boord stapt, hoef je alleen maar de bordjes te volgen naar de bagage hal, je hoeft niet bang te zijn om te verdwalen. Als je je koffers hebt opgehaald, moet je wachten in de rij voor de bagage controle (je hoeft alleen je bagage door een scanner te laten gaan, maar de rij kan een tijdje duren). Vanaf hier kom je direct aan in de aankomsthal waar heel veel mensen aan het wachten zijn op pasagiers met verschillende bordjes en roepen verschillende namen. Als je een vliegveld transfer hebt geboekt, hier is de plek waar je moet wachten en goed op de bordjes moet letten. Als je jouw contact persoon niet ziet, wacht nog even wat langer en/of bel het nood telefoon nummer.

Lista de Aerolineas Argentinas

Van Ezeiza naar het centrum van Buenos Aires

Als je niet gebruikt maakt van de pick-up-service, kun je naar het centrum van Buenos Aires gaan met de bus, trein (naar Estacion Constitucion waar je de metro (Subte) kunt nemen) of met de taxi. Een taxi rit naar het centrum kost ongeveer 350 pesos. We raden aan om gebruik te maken van de “Ezeiza Taxis”, dit bedrijf heeft een kantoor in het midden van de aankomsthal. Nog een bekend taxi bedrijf is Tienda Leon.
Succes en geniet van je vlucht naar Buenos Aires!

Airlines in Buenos Aires


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*