Spanish School Peru: AMAUTA

Ervaringen van een student bij AMAUTA Spanish School Peru

2,509 Views
Friday October 02, 2015 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
Student review AMAUTA Spanish School Peru

Ervaringen van een student bij AMAUTA Spanish School Peru
Ben je geïnteresseerd in het studeren van Spaans in Peru? Wanneer je Michael’s ervaringen leest, en nog steeds vragen hebt over hoe je je kunt aanmelden voor een Spaanse cursus in Peru, contacteer ons dan of lees meer ervaringen van studenten.

Spaanse lessen volgen in Cusco, Peru, is een geweldige ervaring in het buitenland die je niet snel zult vergeten. Ons ervaren team is altijd blij te helpen en je de beste tips te geven. AMAUTA biedt een thuis aan, voor mensen ver van huis, van over de hele wereld.

Kom bij de AMAUTA familie!

Michael’s ervaringen bij AMAUTA Spanish School Peru
“Ik studeerde Spaans bij AMAUTA talenschool in Cuzco voor zeven weken en het was een van de beste ervaringen van mijn leven.

Volunteer-work-in-the-amazing-capital-of-Chile

Allereerst vond ik het geweldig dat de school een verblijf bij een lokale familie had geregeld. Daardoor leerde ik veel over de cultuur en het Peruviaanse leven van dag tot dag. Daarnaast gaf het wonen bij deze familie me de kans om wat ik in school had geleerd in praktijk te brengen, wat in mijn mening het belangrijkste is wanneer je een taal probeert te leren. Ook vond ik het fijn dat de klassen klein waren en verdeeld waren in meerdere niveaus. Daardoor konden de docenten zich erg goed aanpassen aan de individuele behoeftes van iedere student. Wat ik in het bijzonder erg leuk vond was dat we een maal per week een cultureel plekje bezochten, bijvoorbeeld een museum, een universiteit en zelfs een keer een begraafplaats. De docenten weten een hoop over de verschillende plekken en kunnen je veel beter informeren dan wanneer je die plekken alleen zou bezoeken.

Tot slot was de atmosfeer bij AMAUTA erg goed. Zowel voor, als na de lessen en tijdens de pauzes kwamen de studenten samen in de keuken om thee te drinken en elkaar bij te praten. Het was daardoor erg gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken en samen dingen te plannen in Cuzco. Ook de docenten zijn erg uitgaand en sociaal, waardoor je ze ook leert kennen als persoon en niet enkel als docent. Ze hebben altijd een heleboel tips voor plaatsen om te dineren, salsa te dansen of om goede Pisco Sour te halen, zonder dat je op een toeristische plaats belandt.

En breve: una experiencia muy estupenda!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*