Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wilt leren

377 Views
Thursday December 10, 2020 - Gepost door in Study Spanish
EN
How not to lose motivation learning spanish

Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wilt leren

Wist je dat 480 miljoen mensen wereldwijd Spaans spreken? Dit maakt Spaans de tweede meest gesproken taal ter wereld, na Mandarijn (en gevolgd door Engels). Spaans wordt ook beschouwd als de meest populaire taal om te leren! Volgens de wetenschap duurt het gemiddeld slechts 588 uur om Spaans te leren (vergeleken met 2.200 voor het Mandarijn). Tot zover alles ok. Maar hier komt het slechte nieuws… Lees verder om te begrijpen >Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wit leren>.

Nog een feit over Spaans leren:

Wist je dat bijna twee derde van de taalstudenten het opgeeft tijdens de eerste drie maanden?

 

Waarom bereiken sommige mensen hun doelen en leren ze snel Spaans, en anderen niet?

Lees verder, want we kunnen jou helpen succesvol te worden in het leren van Spaans!

Hoe word je een succesvolle taal student met onze online Spaanse lessen en hoe je je motivatie niet verliest bij het leren van Spaans?

 

#1 Mindset

Een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen snel Spaans leren en anderen minder succesvol zijn, is de juiste motivatie en mindset. Vergeet nooit waaróm jij Spaans aan het leren bent. En wat de reden ook is, zorg ervoor dat je die goed in het vizier houdt tijdens de lessen Spaans..

Bovendien.. je staat er niet alleen voor!

Als je online Spaans leert met AMAUTA, zullen onze docenten je de middelen geven die je nodig hebt en zullen ze je gemotiveerd houden.

Regel 1. Twijfel niet aan jezelf. Nooit.
Regel 2. Twijfel niet langer.

Vragen? Contact ons nu.

 

#2 Focus

Niets is zo frustrerend als het herhalen van Spaanse werkwoorden, het analyseren van Spaans vocabulair om na een paar weken te beseffen dat je nog steeds geen woord begrijpt van wat Spanjaarden zeggen. En om nog maar te zwijgen over het feit dat je je niet eens in het Spaans kunt uitdrukken!

Maak je geen zorgen; we hebben de oplossing voor jou. Ons doel van onze online Spaanse lessen is om je vanaf dag één Spaans te laten spreken. Onze docenten zullen je op elk moment op je gemak en zelfverzekerd laten voelen met wat je hebt bereikt.

Sommige studenten gebruiken uiteindelijk meer tijden dan andere, sommigen hebben een vocabulaire van 3000 Spaanse woorden opgebouwd en anderen kennen meer dan 6000 woorden Spaans, maar dat maakt niet uit. Neem gewoon elke dag de kleine stapjes van jouw lesplan, dag na dag. Spreek, spreek en spreek nog meer. En nog belangrijker: geef niet op!

 

Online Spanish lessons free

 

#3 Gepersonaliseerd lesplan

Elke student is anders. AMAUTA maakt voor jou een persoonlijk lesplan omdat we dit helemaal samen doen! Jouw succes is ons succes.

In je persoonlijke lesplan nemen we de Spaanse bronnen op die voor jou werken en die je een gelukkige leerling maken. Als je geen fervent lezer bent in je moedertaal, zal je ook geen lezer in het Spaans zijn. En als je van zingen houdt, zingen we in het Spaans! Kijk je graag naar series? We zullen een paar leuke series in het Spaans opnemen waarvan we denken dat ze je kunnen helpen Spaans te begrijpen.

We zullen je helpen om te zien wat het beste voor je werkt en ervoor zorgen dat je succesvol zal zijn bij het leren van Spaans.

En we zullen het bewijzen. Waarom probeer je het gewoon niet eens? Je kunt nu gratis Spaans leren!

 

UNIEKE AANBIEDING:

GRATIS ONLINE SPAANSE LESSEN

neem 3 live-sessies
met een moedertaalspreker
in kleine groepen

Registreer nu
(beperkt aantal plaatsen per groep; geen verplichtingen)

Lestijden: contact ons

Ja, ik zou het graag proberen

 

Aan de andere kant: als je mij op mijn woord gelooft, schrijf je dan hieronder direct in voor onze laatste 2020 startdata.

Krijg een voorsprong bij het leren van Spaans met de beginnerscursus in kleine groepen!

Oefen en verbeter je Spaanse vaardigheden tijdens onze Spaanse conversatiecursus in virtuele mini-groepen. Praat over situaties uit het echte leven en interessante onderwerpen met native-speaking docenten:

LAATSTE OPROEP!

 

Spaans voor beginners

Startdata 2021: contact us
20 sessies, 1 uur / dag of 3 uur / week

Spaanse conversatie

Startdata: contact us
10 sessies, 3 keer / week

 

Natuurlijk kun je ook privé lessen boeken:

Boek individuele Spaanse lessen

Geïnteresseerd in meer tips om je Spaans te verbeteren van bij je thuis?
Bekijk de lijst met 20 Spaanse Hacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*