Spanish School Peru: AMAUTA

Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wilt leren

1,499 Views
Tuesday July 27, 2021 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
How not to lose motivation learning spanish

Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wilt leren

Wist je dat maar liefst480 miljoen mensen wereldwijd Spaans spreken? Dit maakt Spaans de tweede meest gesproken taal ter wereld, na Mandarijn (en gevolgd door Engels).

Spaans is tevens een van de meest populaire talen om te leren. En volgens de wetenschap duurt het gemiddeld slechts 588 uur om Spaans te leren (vergeleken met b.v. 2.200 uur voor het Mandarijn).

Maar tóch blijkt twee derde van de taalstudenten het al op te geven tijdens de eerste drie maanden. Hoe komt dat? Hoe verlies je je motivatie niet als je Spaans wit leren? 

 

Waarom bereiken sommige mensen hun doelen en leren ze snel Spaans, en hebben anderen er meer moeite mee?

Lees verder, want wij gaan er voor zorgen dat dat jij je motivatie niet verliest!  Met een paar eenvoudige ingrepen en een gezonde dosis doorzettingsvermogen, gaat het jou lukken om Spaans te leren!

Hoe word je nu die succesvolle taal student met onze online Spaanse lessen en hoe je je motivatie niet verliest bij het leren van Spaans?

 

#1 Mindset

Een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen snel Spaans leren en anderen minder succesvol zijn, is de juiste motivatie en mindset. Vergeet nooit waaróm jij Spaans aan het leren bent. En wat de reden ook is, zorg ervoor dat je die goed in het vizier houdt tijdens de lessen Spaans..

Bovendien.. je staat er niet alleen voor!

Als je online Spaans leert met AMAUTA, zullen onze docenten je de middelen geven die je nodig hebt en zullen ze je gemotiveerd houden.

Regel 1. Twijfel niet aan jezelf. Nooit.
Regel 2. Twijfel niet langer.

 

Vragen? Contact ons nu.

 

#2 Focus

Niets is zo frustrerend als het herhalen van Spaanse werkwoorden, het analyseren van Spaans vocabulair om na een paar weken te beseffen dat je nog steeds geen woord begrijpt van wat Spanjaarden zeggen. En om nog maar te zwijgen over het feit dat je je niet eens in het Spaans kunt uitdrukken!

Daarom zijn onze online Spaanse lessen er op gericht om je vanaf dag één Spaans te laten spreken. Onze docenten zullen je op elk moment op je gemak en zelfverzekerd laten voelen met wat je hebt bereikt.  Je begint met korte zinnetjes, maar, je spreekt. We zorgen er voor dat het verschl tussen je passieve kennis en je actieve kennis nooit te groot wordt.

Sommige studenten gebruiken uiteindelijk meer tijden dan andere, sommigen hebben een vocabulaire van 3000 Spaanse woorden opgebouwd en anderen kennen meer dan 6000 woorden Spaans, maar dat maakt niet uit. Neem gewoon elke dag de kleine stapjes van jouw lesplan, dag na dag. Spreek, spreek en spreek nog meer. En nog belangrijker: geef niet op!

Online Spanish lessons free

#3 Gepersonaliseerd lesplan

Elke student is anders. AMAUTA maakt voor jou een persoonlijk lesplan omdat we dit helemaal samen doen! Jouw succes is ons succes.

In je persoonlijke lesplan nemen we de Spaanse bronnen op die voor jou werken en die je een gelukkige leerling maken. Als je geen fervent lezer bent in je moedertaal, zal je ook geen lezer in het Spaans zijn. En als je van zingen houdt, zingen we in het Spaans! Kijk je graag naar series? We zullen een paar leuke series in het Spaans opnemen waarvan we denken dat ze je kunnen helpen Spaans te begrijpen.

We zullen je helpen om te zien wat het beste voor je werkt en ervoor zorgen dat je succesvol zal zijn bij het leren van Spaans.

En we zullen het bewijzen. Waarom probeer je het gewoon niet eens? Je kunt nu gratis Spaans leren!

UNIEKE AANBIEDING:

GRATIS ONLINE SPAANSE LESSEN

neem 3 live-sessies
met een moedertaalspreker
in kleine groepen

Registreer nu
(beperkt aantal plaatsen per groep; geen verplichtingen)

Lestijden: contact ons

Ja, ik zou het graag proberen

Krijg een voorsprong bij het leren van Spaans met de beginnerscursus in kleine groepen!

Oefen en verbeter je Spaanse vaardigheden tijdens onze Spaanse conversatiecursus in virtuele mini-groepen. Praat over situaties uit het echte leven en interessante onderwerpen met native-speaking docenten:

LAATSTE OPROEP!

 

Spaans voor beginners

Startdata sept 2021: contact us
20 sessies, 1 uur / dag of 3 uur / week

Spaanse conversatie

Startdata sept 2021: contact us
10 sessies, 3 keer / week

Natuurlijk kun je ook privé lessen boeken:

Boek individuele Spaanse lessen

Geïnteresseerd in meer tips om je Spaans te verbeteren van bij je thuis?
Bekijk de lijst met 20 Spaanse Hacks
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*