Spanish School Peru: AMAUTA

Individuele Spaanse lessen in Cusco: 10 voordelen

913 Views
Thursday October 13, 2022 - Gepost door in Student life in Cusco
EN
Individual Spanish Lessons in cusco 10 benefits

Spaans Groepslessen zijn een geweldige manier om Spaans te leren met andere Spaanse studenten die naar Cusco zijn gekomen met hetzelfde doel als jij: Spaans leren in Peru! Groepslessen zijn leuk: je leert je medeklasgenoten kennen, praat over verschillende onderwerpen terwijl je Spaans leert en hebt veel momenten van humor en gelach. Daarnaast zijn groepslessen Spaans voordeliger dan individuele lessen, en aangezien de groepen klein zijn, is er voldoende spreektijd. Maar ken je de voordelen van individuele Spaanse lessen in Cusco?

Exclusieve één-op-één lessen met een ervaren native-speaker bieden een overvloed aan voordelen. Dus waarom zou je niet een paar individuele uren aan je groepscursus Spaans toevoegen en upgraden naar onze gecombineerde cursus Spaans? Denk twee keer na: je klasgenoten zijn geweldig, maar… …misschien hebben ze een andere leerstijl, of leren ze sneller (of langzamer). Of ze hebben eerdere studies en ervaring met bepaalde Spaanse werkwoordstijden…..of hebben meer (of minder) oefeningen nodig dan jij. Of ze hebben meer (of minder) moeite met bepaalde luisteroefeningen.. enzovoort. Het toevoegen van individuele Spaanse lessen in Cusco kan je Spaanse leerervaring naar een heel nieuw niveau tillen.

Learn Spanish in Cusco Peru

# 1 – Leer Spaans in je eigen tempo

Met je eigen privéleraar kun je alle tijd die je nodig hebt aan een specifiek onderwerp besteden en sneller bewegen zonder je te conformeren aan de andere studenten in de groep. Stel dat u eerder dan verwacht klaar bent met de lesinhoud voor vandaag. In dat geval kun je doorgaan met een andere les of extra tijd besteden aan het doen van meer oefeningen en oefenen met praten met je docent. Je kunt ook de klas uit voor een wandeling, om een museumbezoek te plannen. Flexibiliteit is koning als je Individuele Spaanse lessen in Cusco volgt.

# 2 – Stel al je vragen

Bij privélessen kun je al je vragen stellen aan een van onze Spaanse taalexperts. Hoe cool is dat? Niemand zal je onderbreken, en geen ‘saaie gezichten’ van je klasgenoten als je (weer) je hand opsteekt…. Vraag alles wat je wilt en je krijgt direct antwoord en duidelijke uitleg tijdens je Individuele Spaanse lessen in Cusco. Dus zorg ervoor dat je daarvan profiteert terwijl je Spaans leert in Cusco !

# 3 – Je zult meer Spaans spreken!

Wist je dat de hele les aan jou is gewijd als je individuele Spaanse lessen volgt? Dit betekent onder meer: meer spreektijd! En meer spreektijd betekent: sneller Spaans leren!

Private Spanish in Cusco

# 4 – Bereik je doelen

Je hoeft geen onderwerpen te bestuderen die je al beheerst of dingen te leren die niet bij jouw doelen passen. Je individuele professor kan zich bijvoorbeeld concentreren op Spaans voor zaken als je Spaans wilt leren vanwege een aanstaande werkreis.

Leer je Spaans om je favoriete Netflix-programma’s beter te begrijpen? Je Spaanse docent zal meer aan luistervaardigheid doen. Is het he doel om Spaans te spreken voor reizen in Peru? Leer ‘survival Spaans’ of Spaans voor op reis dat je zal helpen tijdens onze reizen. Denk na over je kortetermijndoelen en zorg ervoor dat je ze aan je leraar communiceert!

# 5 – Verbeter je uitspraak

Tijdens Individuele Spaanse lessen in Cusco heeft de docent meer tijd om aandacht te besteden aan je uitspraak en je te helpen te leren spreken als een native speaker. In een groepsles is dat moeilijker. Je zult je aangemoedigd voelen om je Spaanse uitspraak te oefenen en feedback te krijgen zonder je zorgen te maken dat je klasgenoten langzamer gaan in de groepscursus. Er is ook tijd om specifieke idiomen en Spaanse uitdrukkingen te leren. Misschien leer je zelfs wat Peruaans straattaal of peruaanse slang!

# 6 – Jij kiest je schema

Jij bent de baas over je lesrooster! Als je liever ‘s ochtends* lessen volgt, kun je je middagen besteden aan het ontdekken van de stad Cusco! Als je daarentegen liever in de ochtend in bed blijft – of musea bezoekt die ‘s middags gesloten zijn – kun je je Spaanse lessen vragen na de lunch*. *afhankelijk van beschikbaarheid

# 7 – Studeer tijdens het verkennen van de stad Cusco

Niet alleen je tijdschema is op de een of andere manier flexibeler, maar ook de plaats waar je studeert kan variëren. Ben je het zat om in de klas te zitten? Wat dacht je ervan om met je leraar naar het centrale plein te gaan, of naar een café, of het laatste half uur te gaan wandelen voor wat extra spreekoefeningen in de zon?

Explore Cusco during private lessons

Je kunt plannen om met je leraar typische locaties en bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Incamuseum, de kathedraal, de Tempel van de Zon of vele andere hoogtepunten van Cusco. Ontdek Cusco en de verborgen juweeltjes met je Spaanse leraar!

# 8 – Ontspannen sfeer

Als je een beetje verlegen bent en niet graag een tekst hardop leest of Spaans spreekt, bieden privélessen een meer intieme en ontspannen sfeer. Je zult meer op je gemak zijn om je Spaanse vaardigheden alleen met je leraar te oefenen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je medestudenten je in de gaten houden.

# 9 – Je gaat uitkijken naar je Spaanse les

Het gebruikte lesmateriaal wordt meer afgestemd op jou voorkeuren. Je bouwt ook een persoonlijkere band op met je leraar Spaans en gaat al snel uitkijken naar deze gezellige één-op-één tijd.

Let op: wist je dat je na het verlaten van Peru online Spaanse lessen kunt blijven volgen bij je favoriete leraar?

# 10 – Bespaar tijd en geld door Spaans te leren

Hoewel de prijs van een privéles misschien hoger is dan die van een groepscursus Spaans, bespaart u tijd en geld omdat u sneller Spaans leert. Wie weet ben je minder uit dan wanneer je alleen groepslessen volgt – en spreek je zelfverzekerder Spaans.

Zoals je ziet, zijn privélessen een uitstekende investering en je zult versteld staan hoeveel vooruitgang je kunt boeken met je Spaans met een privéleraar!

 

Ja, wil graag Spaans leren in Peru!

 

Boek een Combi Cursus of Contact ons


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*