Spanish School Peru: AMAUTA

Wonen in de AMAUTA Student Residence in Cusco

2,415 Views
Wednesday May 30, 2018 - Gepost door in Student life in Cusco
EN ES
Students learn spanish Cusco Peru

Leven in AMAUTA Studentenhuis in Cusco

Leven in AMAUTA Studentenhuis of studenten residentie is een super ervaring. Het studentenhuis ligt midden in het centrum van Cusco, op steenworp afstand van de Plaza de Armas. Dit is een prachtige plek om te leven en de stad te verkennen.

Het studentenhuis bevindt zich bovendien in hetzelfde gebouw als de school waar je cursus Spaans gegeven wordt. Zou je nóg dichterbij de locatie van je Spaanse lessen in Cusco kunnen zijn? De reistijd die je uitspaart kun je dus lekker besteden aan wat langer uitslapen, relaxen, en Cusco verkennen!

In de residentie vind je één, twee en driepersoonskamers; de meesten hebben gedeelde badkamers. Er is een balkon, een gemeenschappelijke ruimte, een zonnige binnenplaats en gratis WIFI.

 

Student Residence in Cusco

 

Maaltijden

Er worden twee maaltijden per dag aangeboden voor de studenten die hier wonen; zonder extra kosten dus! ’s Morgens, voor de Spaanse lessen beginnen, is er een continentaal ontbijt (koffie, thee, brood, jam en boter) met verschillende extra’s zoals vers fruitsap, eieren, pannenkoeken, of kaas.

Rond lunchtijd, serveert onze chef een zelfgemaakte warme maaltijd. Onze menu’s combineren heerlijke maaltijden met ingrediënten van de bekende Peruviaanse cuisine, gecombineerd met vegetarische maaltijden en internationale cuisine. Natuurlijk is er ook een vegetarische optie.

Gezelligheid

Last but not least, het is super gezellig in het studentehuis! De Spaanse studenten in Peru en vrijwilligers in Cusco genieten van het samen leven. Het is leuk al je nieuwe ervaringen samen te delen. Vaak worden hier tours in de omgeving van Cusco of treks naar machu Picchu gepland, zoals de Inca Jungle Trek, of de Salkantay Trek.

 

Student Residence in Cusco

 

Peruaanse gastgezinnen

De AMAUTA residentie werd oorspronkelijk geopend opaanvraag van vele studenten die vertelden dat ze het liefst in een gezellige plaats bij elkaar woonden. Dit betekent echter niet dat onze Peruaanse gastgezin optie niet geboekt wordt. Ook het verblijf bij een gastgezin is populair. Het wonen bij een Peruaans gastgezin is natuurlijk een goede manier om je Spaans te oefenen, je deel uit te voelen van een Peruaanse familie, leren over de Peruaanse cultuur en het dagelijkse leven.

 

Student Residence in Cusco

 

AMAUTA biedt alle deelnemers aan een cursus Spaans in Peru dan ook de mogelijkheid om de accommodatie opties te combineren: de studenten die meedoen aan het AMAUTA Spaans en Vrijwilligers Programma, leven bijvoorbeeld eerst in een gast gezin terwijl ze Spaans leren. Na een paar weken verhuizen ze naar het studentenhuis tijdens hun vrijwilligerswerk in Peru.

 

Over Spaans studeren in CuscoDe oude hoofdstad van het Inka imperium, en huidige reishub, heeft het allemaal: natuur, landschap, oude cultuur, heel veel leuke tours en aktiviteiten.

“Cusco is echt een geweldige plek om tijdje te wonen en Spaans te leren.. Er zijn zo veel leuke dingen te doen naast je Spaanse lessen! Direct naast de school vind je gezellige restaurants, pubs, trendy cafés, museums, Inca muren, kerken en zo voort. ’s Avonds kun je uitgaan, als je dat wilt, en in t weekend trekken we er vaak op uit, de natuur in: hiken, biken, zipline, rafting.. of gewoon lekker lopen en picknicken!”

Vragen? Spreek gratis met een van onze cursusbegeleiders

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*