Spanish School Peru: AMAUTA

De meest handige apps in Buenos Aires

2,421 Views
Friday May 13, 2016 - Gepost door in Spanish Schools in Latin America
EN
The most Useful Buenos Aires apps

Voor het gemak van reizigers, studenten Spaans en vrijwilligers in Argentinie, heeft de gemeente van Buenos Aires heeft meerdere applicaties ontwikkeld om onze levens veel gemakkelijker te maken. Wanneer je jezelf hebt aangemeld voor een cursus Spaans in Buenos Aires, zullen deze apps gegarandeerd handig voor je zijn! Er zijn apps voor het openbaar vervoer, wifi, en nog veel meer. Hier is een lijst van alle belangrijke apps waar onze AMAUTA studenten hier in Buenos Aires gebruik van maken.

BA Subte

Deze app houdt je op de hoogte van het gehele metro netwerk in Buenos Aires. Het geeft aan wanneer er vertraging is of wanneer er een lijn uitvalt. Het geeft ook informatie over de individuele metro stations, zoals foto’s, wifi connectie, de verschillende diensten en kunstwerken. Het geeft je de mogelijkheid om de complete map van het metro netwerk te bekijken en de verschillende lijnen en overstap mogelijkheden, en dit alles zonder het gebruik van een internet verbinding.

BA Cómo Llego

Deze applicatie geeft informatie over hoe je het beste, met gebruik van het openbaar vervoer of per auto kunt reizen in Buenos Aires. De app omvat buslijnen, de metro en treinen. Het bevat een interactieve map, je kunt adressen opslaan en de app onthoudt adressen die je bezocht hebt zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het internet.

How-to-celebrate-Halloween-in-Buenos-Aires

BA Cultural

Deze applicatie informeert je over alle culturele activiteiten die plaats vinden in het prachtige Buenos Aires. Je kunt activiteiten opzoeken per stadsbuurt, categorie, datum, activiteiten die dicht bij je in de buurt plaatsvinden en gratis activiteiten. Je kunt ook de inhoud van de app delen via social media, de QR codes van evenementen scannen en commentaar geven over de activiteiten.

BA Wi-Fi

Het wifi netwerk van Buenos Aires blijft groeien. Tegenwoordig zijn er 385 gratis wifi punten in parken, bibliotheken, musea, ziekenhuizen, metro’s etc. Met de BA wifi app kun je de wifi punten vinden die zich dicht bij jou bevinden.

How-to-celebrate-Halloween-in-Buenos-Aires

BA Móvil

Deze app houdt je op de hoogte over verkeersinformatie en verkeerssituaties in de stad. Het geeft informatie over wat er gaande is in de straten van Buenos Aires en het geeft informatie over de verschillende transport mogelijkheden.

BA Turismo

Ben je van plan om naar Buenos Aires te gaan? Deze applicatie geeft je informatie over verschillende culturele activiteiten, sport, restaurants en hotels in Buenos Aires.

Natuurlijk zijn er nog meer apps zoals de “BA City Guide”, “Buenos Aires delivery” en “Miniclima Buenos Aires”. Lees meer over deze apps hier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*