Spanish School Peru: AMAUTA

Mooie video testimonial van een Spaanse student op AMAUTA Cusco

3,737 Views
Friday May 16, 2014 - Gepost door in Student life in Cusco
EN ES
Beautiful Video Testimonial from Spanish student in Cusco

Kijk naar deze video testimonial om de ervaring te zien van Caroline, een ex-Spaanse student en vrijwilliger van AMAUTA Spanish school hier in Cusco, Peru. Caroline was drie maanden in Peru en ze vond het geweldig. In de video kun je naar Peruaanse gastgezin ontmoeten, la senora Nancy, en zie je hoe het leven in Peru in het echt is. Je zult versteld staan van het feit hoe lief en vriendelijke de Peruanen zijn en je zult zien waarom Peru wordt beschouwd als een land een geweldige keuken.
Senora Nancy laat met trots zien welke Peruaanse maaltijd ze vandaag maakt voor Caroline: “Tamales, een typische Peruaanse maaltijd”. “Een van de voordelen van het wonen in een gastgezin in Cusco”, zegt Caroline, “is dat je Spaans wat sneller leert. En natuurlijk ervaar je het culturele leven van Peru, het echte Peruaanse leven, veel intenser.”Caroline vertelt over de culturele activiteiten die AMAUTA Spanish School in Cusco organiseert. Het is moeilijk om je te vervelen terwijl je Spaans leert in Cusco, want AMAUTA biedt verschillende activiteiten aan in de school, zoals: kookles of een dansles (salsa en typisch Peruaans). Een textiel workshop, of weven is een unieke activiteit omdat AMAUTA hiervoor maar liefst vijf of zes Peruaanse vrouwen van een lokale gemeenschap dichtbij inhuurt. Zij nemen vanaf hun dorp de bus naar Cusco om de studenten van AMAUTA te ontmoeten en hun de geheimen van de oude weef technieken te onthullen. Naast dat, biedt AMAUTA en het reisbureau Dos Manos Peru excursies en trips aan in heel Peru.

Students Cusco - Amauta Spanish Schools

AMAUTA Spanish School is centraal gelegen, maar één blok vanaf het centrale plein van Cusco, Plaza de Armas. Er zijn veel clubs,bars en goede restaurants om heen te gaan en veel historische museums en mooie kerken om te zien in Cusco. AMAUTA heeft een vriendelijk team van Peruaanse leraren die allemaal Spaans als moedertaal hebben. Zij werken hard om je de Spaanse taal te leren. Vaak nemen ze de studenten mee naar buiten. Bijvoorbeeld naar de centrale markt in Cusco waar de studenten praten met de lokale mensen die er werken en hun producten verkopen.

Students Cusco - Amauta Spanish Schools

In AMAUTA heb je de kans om Spaans te leren in Peru, vrijwilligerswerk te doen, meedoen aan excursies, deelnemen aan culturele activiteiten en het echte leven te ervaren in Cusco. Het zal een uniek avontuur zijn dat je nooit zal vergeten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*