Spanish School Peru: AMAUTA

Nieuw Spaans & Reis Programma in Cusco: Ontdek Peru!

2,941 Views
Sunday July 09, 2017 - Gepost door in Travel in Peru
EN
New Spanish & Travel Program in Cusco: Explore Peru

 

Nieuw Spaans & Reis Programma in Cusco: Ontdek Peru!

Cusco en Peru hebben zoveel mogelijkheden te bieden, dat je gewoon niet wilt kiezen! Want je wilt het natuurlijk allemaal doen: de stad Cusco ontdekken, je onderdompelen in de Peruaanse cultuur, Spaans Leren in Cusco, reizen in Peru, een trek naar Machu Picchu en ook nog vrijwilligerswerk doen!

En dit is nu mogelijk in dit nieuwe 4/ 6/ of 8 weeks programma aangeboden door AMAUTA Spanish School, met die nieuwe programma: “Ontdek Peru”!

Programa “Ontdek Peru” 
 

  • 4/ 6/ or 8 week programma
  • Begint elke maandag
  • Spaanse lessen met leuke aktiviteiten
  • Onderdak met 2 maaltijden per dag
  • Vrijwilligerswerk in Cusco
  • Een trek naar Machu Picchu

Wil je meer informatie? Stuur een mailtje met “Ontdek Peru”,
en je krijgt alle info thuis. Email: info@amautaspanish.com

Contact
 

 

Volunteer-work-in-the-amazing-capital-of-Chile

 

Spaans leren in Peru

Het grootste deel van de Spaanse Cursus vindt plaats in de mooie stad Cusco, maar we gaan ook een weekje naar De Heilige Vallei van de Inca’s. Met een kleine groep medestudenten en AMAUTA docenten verblijf je op de kleine en gezellige campus. Je zult genoeg tijd hebben om de prachtige Heilige Vallei van de Inca’s te ontdekken. Bezoek de zoutmijnen van Moray, de ruines van Ollantaytambo en nog veel meer!

Tours in Cusco

Tijdens de weekenden, biedt “Ontdek Peru” plezier, cultuur en avontuur! We bezoeken de Inca ruines, het chocolade en Inca museum, we dwalen door Cusco’s romantische straatjes en steegjes, proberen Peruaans “street food” of we gaan paardrijden na een bezoek aan een prachtige markt. ’s Avonds gaan we salsa dansen, of uit eten naar een (vegetarisch of typisch) Peruaans restaurant, voordat we terug gaan naar de AMAUTA Campus of naar een Peruaans gastgezin.

Great-destination-for-volunteer-work

 

 

Trek naar Machu Picchu

Een van de hoogtepunten van Ontdek Peru, is zonder twijfel, de Inca Jungle Trek naar Machu Picchu de beroemde Inca Stad! Deze vier dagen durende trek is boordevol adrenaline en landschap is indrukwekkend. We starten in het hoogland van de Andes, dichtbij Cusco, met de mountainbike, en vanuit hier gaan we fietsend omlaag door de jungle valleien. Voordat we aankomen bij de indrukwekkende ruines, kunnen we eerst nog ziplinen of mee doen aan een river rafting trip.

Wil je meedoen en je inschrijven voor dit leuke programma? Nu betaal je slechts 1300 euro all in!

Contact

 

Volunteering-in-South-America


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*