Spanish School Peru: AMAUTA

Recensie van een student Spaans in Buenos Aires

1,549 Views
Saturday May 30, 2015 - Gepost door in Spanish Schools in Latin America
EN
Recensie van een student Spaans in Buenos Aires

Recensie van een student Spaans in Buenos Aires

Bij AMAUTA zijn we altijd blij om contact te houden met onze (ex) studenten, of ze nu een Spaanse cursus in Cusco (Peru)  of in Buenos Aires hebben gedaan.

Denk je erover om Spaans te gaan studeren in Buenos Aires?  Lees dan deze review die we zojuist hebben gekregen van Robert Payne.

Robert heeft een cursus Spaans gevolgd bij AMAUTA in Buenos Aires, in ons prachtige gebouw “Palacio Barolo” in het centrum van Buenos Aires.

Spaans leren in Buenos Aires: mijn ervaring

Doordat ik in Rusland heb gewerkt, wist ik dat Moskou talenscholen had waar je kon verblijven bij een plaatselijke familie en Russisch kon leren. Toen ik besloot om naar Argentinië te gaan, zocht ik een Spaanse scholen in Argentinië online. Ik vond AMAUTA en de website beviel me goed. Het was overzichtelijk en duidelijk. De prijzen leken me redelijk dus besloot ik een Spaanse cursus te boeken.

AMAUTA had geregeld dat ik zou worden opgehaald bij het vliegveld in Buenos Aires. Alles ging zonder problemen. Ik werd opgehaald van het vliegveld en naar mijn gastgezin gebracht waar ik tijdens mijn gehele verblijf in Argentinië zou blijven. Ik had op dat moment nog helemaal geen kennis van de Spaanse taal: ik sprak geen woord Spaans!

 

learning-spanish-in-Buenosaires

Gastgezin in Buenos Aires

Ik voelde me gelijk erg welkom bij de familie waar ik zou verblijven. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Het appartement was heel mooi. Het Argentijnse eten was ook erg lekker.

Toen ik bij AMAUTA school arriveerde, kreeg ik hetzelfde warme ontvangst die ik kreeg bij mijn gastgezin. De Spaanse docenten en personeel waren erg vriendelijk en behulpzaam. We werden allemaal aan elkaar voorgesteld, ook de studenten. We kregen een korte schriftelijke en monderlinge test en werden vervolgens ingedeeld op basis van ons Spaanse niveau. Het leek alsof ze iedereen precies op het perfecte niveau plaatsten.

Spaans of Engels?

De Spaanse lessen waren niet te moeilijk of te makkelijk. Ik merkte dat er wat Engels en Spaans tijdens de pauze werd gesproken. Echter, na drie dagen, werd er al bijna geen Engels meer gesproken. Iedereen ging met grote sprongen vooruit. Er waren elke dag leuke activiteiten en je kon zelf beslissen of je mee wilde doen. De meeste studenten deden mee.  Mijn ervaring met de Cursus Spaans bij AMAUTA in Buenos Aires was echt uitstekend en overtrof al mijn verwachtigen. Het team deed er alles aan om te helpen, met onder andere financiële problemen, accommodatie, de wegwijzen en het boeken van tours in Buenos Aires.

Ik kan AMAUTA aan iedereen aanraden. Heel erg bedankt voor alles!

Gracias a ti, Robert!

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*