Spanish School Peru: AMAUTA

Shoppen in Buenos Aires

2,468 Views
Friday March 18, 2016 - Gepost door in Latin American Culture & Food
EN
Shop till you drop in Buenos Aires

Shoppen in Buenos Aires.
Buenos Aires is de perfecte plek om je droom te leven als shopaholic, want er zijn tal van winkelcentra om te bezoeken. De term “shop till you drop” is misschien wel hier uitgevonden in Argentinië.

Ben jij een van die studenten op onze school hier in Buenos Aires die van winkelen houd? Hier zijn een aantal opties, voor een leuk shopweekend of een shopmiddag na je Spaanse les in Buenos Aires.

Bekijk de lijst hieronder om de beste winkelcentra te ontdekken om te bezoeken terwijl je in Buenos Aires bent.

Shop till you drop in Buenos Aires

 1. Abasto Shopping
  Dit winkelcentrum is een van de meest bezochte winkelcentra in Buenos Aires. De architectuur aan de buitenkant maakt het een toeristische hotspot, terwijl je binnen je hart op kunt halen aan alle winkels. Het winkelcentrum ligt op 10 minuten van het centrum van de stad en is gelegen in de buurt van metrostation Carlos Gardell (lijn B).
 2. Alto Palermo
  Zoals de naam al doet vermoeden, is dit winkelcentrum gelegen in het oude Palermo. Het is een van de beroemdste winkelcentra van de stad en is een hotspot voor vrouwen. Het winkelcentrum heeft een moderne uitstraling en als je wilt ontspannen na een lange dag winkelen, kun je eten in een van de vele restaurantjes of een film kijken in de bioscoop van het winkelcentrum. Het winkelcentrum ligt op 13 minuten van het centrum van de stad en is het best bereikbaar met de metro tot aan de halte Bulnes (lijn C).

Shop till you drop in Buenos Aires

 1. Buenos Aires Design
  Geroemd om zijn prachtige design, is dit winkelcentrum een droom die uitkomt voor alle mode en design liefhebbers. Het unieke van dit winkelcentrum zijn de dakterassjes waar je kunt ontspannen met een koel drankje wanneer je klaar bent met winkelen. Het is gelegen in Recoleta en is het best te bereiken door het nemen van een taxi of door het nemen van de metro tot aan de halte Las Heras (lijn H).
 2. El Solar Shopping
  Dit winkelcentrum is gelegen in een van de meest exclusieve gebieden van de stad: Palermo Las Cañitas. Voor een chique en exclusief dagje uit, is dit de place to be. Het winkelcentrum is gelegen in Palermo en is gelegen in de buurt van de metrohalte Olleros (lijn D).

Shop till you drop in Buenos Aires

 1. Galeria Güemes
  Dit historische winkelcentrum is gelegen in het hart van het centrum. De grote winkelstraat van Calle Florida ligt langs Galeria Güemes; dus als je klaar bent met het bezoeken van Galeria Güemes, zul je nog meer winkels aan Calle Florida te vinden. Bovendien, in het winkelcentrum, vind je een uitkijkpost die een prachtig panorama over de stad biedt. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met de metro tot halte Florida (lijn B).

Veel plezier en laat ons weten welke winkelcentrum je het leukste vond =) of te schrijven, als je meer tips voor onze shop addicts hebt!

Shop till you drop in Buenos Aires


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*