Spanish School Peru: AMAUTA

AMAUTA Skype Lessen: Leer Spaans met je eigen Leraar Online!

4,151 Views
Friday March 13, 2020 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN ES
Amauta Spanish Lessons via Skype

AMAUTA Skype Lessen: Leer Spaans met je eigen Leraar Online!

Altijd al een nieuwe taal willen leren? Leer dan nu Spaans! Onze Spaanse lessen via Skype zijn een geweldige optie voor jou!

AMAUTA Spanish School biedt nu online Spaanse lessen aan met een privéleraar en je krijgt een GRATIS PROEFLES.

De Spaanse lessen vinden plaats in het comfort van je eigen huis, op het moment dat het jou het beste uitkomt, in jouw tempo en ritme. En het volgen van online Spaanse lessen helpt bij het ondersteunen van het levensonderhoud van lokale bedrijven en Spaanse leraren!
Aarzel niet en probeer de AMAUTA Skype Lessen: Leer Spaans met je eigen Leraar Online!

 

Deze Spaanse live online lessen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is om Spaans te leren op een leuke, betaalbare manier. Dit is de meest flexibele maar effectieve manier om vanuit hun eigen huis of kantoor een nieuwe taal te leren.

Skype is een makkelijk te gebruiken platform en gratis. Online Spaanse lessen kunnen op elk moment worden geboekt voor minimaal een uur! Het enige wat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone met internet, een headset met microfoon en een Skype-account *.

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online

 

*(we bieden ook lessen aan via Google Hangout en Zoom)

 

WIE KAN ONLINE SPAANS LEREN?

De Spaanse lessen zijn voor iedereen, voor alle leeftijden, van jong tot oud en alle nationaliteiten.

  • Spaans studeren op school? Profiteer van extra individuele lessen via Skype.
  • Spaans nodig voor je werk? We kunnen uw lessen aanpassen en professionele onderwerpen opnemen.
  • Volg lessen met uw gezin! Skype-lessen zijn een geweldige manier om een band met je familie op te bouwen en levenslange herinneringen te delen.
  • Breng je in 2020 of 2021 tijd door in Spanje of Latijns-Amerika? Leer de basis van de Spaanse taal en wees voorbereid. Skype is de beste manier om Spaans voor beginners te leren. Onze gekwalificeerde Spaanse leraren kunnen je helpen om Survival Spanish te leren die heel behulpzaam zullen zijn tijdens je vakantiereizen.
  • Altijd al een nieuwe taal willen leren? Begin nu met de Spaanse taal! Spaanse lessen via Skype zijn een geweldige optie voor jou!

Onze Spaanse lessen Skype-lessen zijn goed betaalbaar en kunnen eenvoudig worden betaald met een creditcard of PayPal, Western Union of bankoverschrijving.

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online

 

VOORDELEN VAN SPAANS ONLINE LEREN

Spaans via Skype heeft zoveel voordelen en dit is waarschijnlijk het beste moment om te beginnen!

  • Ontdek vanuit uw luie stoel een nieuwe cultuur met een native Spaanse docent online.
  • Volg Spaanse lessen online volgens uw eigen schema met extreme flexibiliteit. Kun je maar 1 uur, 1 dag per week les krijgen? Of maakt u nu van de gelegenheid gebruik om uw Spaanse vaardigheden nu te verbeteren? Volg een intensieve cursus van verschillende uren per dag! Skype-lessen zijn perfect voor elk schema.
  • Online Spaans leren is geweldig om te doen in je vrije tijd of terwijl je ‘social distancing’ oefent.
  • Online Skype-lessen zijn goed georganiseerd en net zo goed als persoonlijke lessen. Je kan je professoren bekijken via duidelijke video en geluid. Je professoren kunnen de chatfunctie gebruiken om woordenschat, werkbladen en huiswerkopdrachten te verzenden en hun scherm met jouw delen.

 

SPAANS VOOR KINDEREN

 

Daag je kinderen of tieners uit met de geweldige optie om Spaans buiten school te studeren of als een buitenschoolse activiteit. We gebruiken veel games, foto’s, muziek en video’s tijdens de les. Als je kinderen Spaanse lessen op school hebben, kunnen ze profiteren van een privéles Spaans buiten schooltijd via privé Skype-lessen.

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online

 

 

Ervaringen van enkele studenten die onze Spaanse lessen online gevolgd hebben:

 

ALEX:

Eerst ging ik naar de AMAUTA-school in Cusco en ik hield van de manier van lesgeven. Mijn Spaans verbeterde snel. Thuis, in Zwitserland, realiseerde ik me dat ik mijn niveau van Spaans wilde behouden en ik wilde blijven leren. Ik leerde Spaanse lessen via Skype kennen en ik boekte een paar sessies met mijn Peruaanse leraar met wie ik me erg op mijn gemak voelde in de klas in Cusco. En ook via Skype is het heel goed gelukt. Ik was zo blij met de Spaanse lessen online en ik heb mijn Spaans vanuit mijn eigen woonkamer kunnen oefenen!

 

SOPHIA:

AMAUTA heeft een brede selectie van Spaanse cursussen die via Skype worden aangeboden. Ik studeerde vier uur lang elke dag, gedurende vier weken. De docenten zijn vriendelijk en behulpzaam. Mijn Spaanse grammatica en mijn spreekvaardigheid verbeterden enorm. Tijdens de les hebben we veel geleerd over de Peruaanse cultuur. Ik raad AMAUTA zeker aan!

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online

 

JASON:

Goede docenten die geduldig (dat is erg belangrijk) zijn en duidelijk spreken. Dit is zeker belangrijk, aangezien het lokale Argentijnse accent enigszins verschilt van dat van anderen in de Spaanstalige wereld. Het is zo geweldig om alle mogelijkheden te zien die ik nu heb om mijn Spaans te gebruiken. Mijn wereld is echt opengegaan door mijn Skype-lessen!

 

OVER AMAUTA SPANISH SCHOOL

 

AMAUTA Spanish School is opgericht in 1996 en we bieden Spaans in Peru en Spaans in Argentinië.

We zijn trots op het leveren van 24 jaar ervaring van Spaans onderwijs van hoge kwaliteit aan studenten van over de hele wereld.

Lees meer over ons Spaans online programma – Spaans via Skype

of neem contact met ons op via info@amautaspanish.com

 
 

Receive tips on learning Spanish 
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*