Spaanse les via Skype met online Spaanse leraar

1,752 Views
Tuesday January 05, 2016 - Gepost door in Study Spanish, Uncategorized
05Jan
AMAUTA Skype lessons

Spaanse les via Skype met online Spaanse leraar

Spaanse les via Skype met online Spaanse leraar  —   Talenschool AMAUTA uit Cusco biedt niet alleen Spaanse lessen aan in Peru en Argentinië. We geven ook Spaanse lessen in je eigen huis, op tijden die voor jou uitkomen en waarvoor je het huis niet hoeft te verlaten: Spaans via Skype! 

Spaanse les volgen via Skype met je eigen online Spaanse leraar is een geweldige en goedkope manier om je Spaanse vaardigheden te verbeteren en snel Spaans te leren spreken. Onze ervaren leraren in Peru zullen een studieplan met je maken over onderwerpen die jij interessant vindt en dankzij de privé lessen gaat je Spaans echt supersnel vooruit!

Spaanse lessen voor iedereen!

Onze Spaanse Skype lessen zijn voor iedereen! Dus niet alleen ex-AMAUTA studenten of voor toekomstige AMAUTA studenten – een mooie manier overigens om je lessen met jouw leraar voort te zetten, of je leraar alvast te leren kennen voordat je naar Cusco of Buenos Aires komt.

 

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online!

 

 

Onze Spaanse lessen via Skype zijn voor iedereen die geïnteresseerd is om Spaans te leren op een leuke, betaalbare en flexibele manier vanuit eigen huis of kantoor. Alles wat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone met internet, een koptelefoon met microfoon en een Skype account.

En, de lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong te oud?

  • Spaans in je eindexamenpakket? Spijker je Spaans bij met aan aantal Spaanse lessen via Skype
  • Leuke educatieve activiteit voor je kinderen? Daag ze uit met Spaans via Skype met onze ervaren docenten
  • Op vakantie of op reis naar Spanje of Zuid-Amerika dit jaar? Bereid je voor met deze Spaanse lessen en learn the basics
  • Altijd al een vreemde taal willen leren, eventueel op oudere leeftijd?  Juist daar zijn deze Spaanse lessen via Skype ook heel geschikt voor!

Onze ervaren docenten geven al jarenlang les aan buitenlandse studenten, op onze Spaanse school in Cusco en online. Zij zijn native speakers Spaans maar spreken genoeg Engels indien gewenst uitleg te kunnen geven, nieuwe afspraken te maken  enzovoorts.

De Spaanse lessen kunnen gemakkelijk betaald worden door middel van, credit card, iDeal of PayPal.

 

AMAUTA Skype lessons : your own Spanish teacher online!

 

Ervaringen van één van onze Skype studenten die de online Spaanse lessen volgde:

“Ik heb Spaanse lessen gevolgd op AMAUTA Spanish School in Cusco en ik heb erg genoten van de lessen. Mijn Spaans verbeterde heel snel. Toen ik weer naar huis ging, realiseerde ik me dat ik het niveau Spaans dat ik bereikt had in deze korte tijd wilde behouden. En ik wilde méér leren.  Ik ontdekte de Spaanse lessen via Skype en heb een aantal lessen online gevolgd met mijn Peruaanse leraar uit Cusco! Ook via Skype was ik erg tevreden over de lessen en de manier waarop ik verder Spaanse leerde spreken vanuit mijn eigen huis! (Alex Schneider).“

Op onze website is meer informatie te vinden over de online Spaanse lessen via Skype , contact ons hier,

of mail ons voor meer informatie: info@amautaspanish.com

 

Special offer!
Talenschool AMAUTA uit Cusco biedt niet alleen Spaanse lessen aan in Peru en Argentinië. We geven ook Spaanse lessen in je eigen huis, op tijden die voor jou uitkomen en waarvoor je het huis niet hoeft te verlaten: Spaans via Skype!
Geef je nu op voor een gratis proefles van 30 minuten!Doen!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*