Spanish School Peru: AMAUTA

Tango Dansen in La Catedral, Buenos Aires

3,425 Views
Tuesday January 10, 2017 - Gepost door in Latin American Culture & Food
EN
Tango Dancing in La Catedral Buenos Aires

Tango Dansen in La Catedral, Buenos Aires

Wil je graag de tango leren dansen in Argentinie zoals een échte porteño? Hoe? Lees het hier in dit blog over Tango Dansen in Buenos Aires.

Er zijn vele redenen om deze prachtige Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires te bezoeken.
Spaans leren (meer over Spaanse lessen in Buenos Aires) is er zeker 1 van. Maar ook “tango leren dansen”, hoort er zeker bij!

Tango Shows

Buenos Aires bidet ontzettend veel tango shows, clubs en lessen aan door geheel de stad. Het maakt niet zoveel uit waar je naartoe gaat want het is altijd heel erg leuk en de kwaliteit van het tango dansen is, in het algemeen, heel hoog hier in Buenos Aires.

Het bezoeken van vele tango shows kan helaas erg duur worden – en vaak is het ook toeristisch. Maar er is nu een andere optie! Onze Spaanse studenten in Buenos Aires hebben Club La Catedral ontdekt, één van de vele verborgen pareltjes van Buenos Aires.

 

Tango Dancing in La Catedral Buenos Aires

 

Verborgen pareltje

La Catedral is letterlijk een verborgen parel omdat je vanaf de buitenkant niets kan zien. Het lijkt gewoon op weer een normale straat. Maar niets is wat het lijkt in deze mooie hoofdstad. Loop omhoog de trap op en je vindt een grote ruimte met een aantal tafels, een podium, een grote bar en een houten dansvloer. Aan de muren hangen oude schilderijen en pamfletten in het teken van de tango in de goede oude tijd van Buenos Aires. De gekleurde lampen aan het plafond zijn gedimd en op de achtergrond speelt de tango muziek. Dit creëert die nostalgische atmosfeer waar je naar op zoek bent!

Nog beter, deze plek wordt bijna alleen maar door locals bezocht en de meeste zijn echt goede tango dansers. Mensen komen hier alleen of in een koppel. Ze drinken een biertje, praten samen, en tussen dansen ze de tango. Iedereen is welkom en je zult zien dat veel mensen je de dansvloer op zullen trekken.
 

Tango lessen

La Catedral geeft je ook de kans om met een low budget tango lessen te volgen! Deze lessen worden echt aangeraden omdat ze worden gegeven door een gepassioneerd Argentijns koppel. Zij leren je niet alleen hoe te dansen maar vooral om de dans te voelen. De tango is erg sensueel. Of, zoals de Argentijnen zeggen: “Tango is onvoorwaardelijk”. En dat is het belangrijkste wat je moet weten. Als je de tango wilt leren, is dit de perfecte manier om het te doen.

Rond middernacht, begint een band van Argentijnse mannen live tangomuziek te spelen met een diepgaande passie. Jouw avond kan niet meer stuk!
Dus als je op zoek bent naar een échte tango avond in Buenos Aires met good vibes en een heerlijke sfeer? La Catedral is the place to be!

Club/bar La Catedral is open elke dag van 6 P.M. tot 4 A.M. De locatie is: Sarmiento 4006, Almagro, Buenos Aires. Voor meer informatie, ga naar hun website: www.lacatedralclub.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*