Spanish School Peru: AMAUTA

Vrijwilliger in Cusco doet goed werk!

2,265 Views
Friday March 18, 2016 - Gepost door in Volunteer Work
EN
How a Volunteer in Cusco did a great job

Vrijwilliger in Cusco doet goed werk!

Laura, een van onze studenten Spaans en vrijwilligers in Peru, heeft de afgelopen paar weken vrijwilligerswerk gedaan bij een weeshuis in Cusco. Ze is erg betrokken geraakt bij de jonge meisjes en ze was een erg creatieve vrijwilliger!

Ze heeft ervoor gezorgd dat de afgelopen paar weken memorabele ervaringen zijn geweest voor de meisjes. Ze deed verschillende activiteiten met hen bij het weeshuis, maar nam hen ook mee naar het lokale zwembad!

How a Volunteer in Cusco did a great job

 

Laura heeft niet alleen haar tijd gegeven aan de opvang en de kinderen, maar ook gaf ze een donatie. Laura en onze AMAUTA Vrijwilligers Coördinator gingen winkelen bij het lokale winkelcentrum in Cusco, El Molino. Hier kochten zij verschillende spullen voor de meisjes.

De directeur van de opvang had gevraagd vooral schoonmaakartikelen te kopen, maar Laura kocht daarnaast ook nog drie roze scooters, heel veel ballen,  haar-styleproducten, een dvd speler en wat dvd’s.

How a Volunteer in Cusco did a great job

 

Het was heel mooi om te zien hoe blij en verrast de meisjes waren met hun cadeautjes. Toen Laura naar binnen liep met de spullen, renden de meisjes op haar af om met de spullen te kunnen spelen. Ze lieten haar met knuffels zien hoe blij en enthousiast ze waren en ook omdat ze ’s middags weer terug zou keren.

 

Laura heeft een hele grote impact gemaakt op deze kinderen in de paar weken dat ze er was. Ze is een geweldige vrijwilliger geweest en een hele gezellige student Spaans in Cusco..

 

How a Volunteer in Cusco did a great job

 

Amauta Spanish School en het vrijwilligersproject in Cusco waren beide erg blij om haar te mogen hebben in Peru!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*