Spanish School Peru: AMAUTA

Vrijwilligers in Cusco aanwezig bij een jubileum viering in een Peruaanse school

3,775 Views
Friday September 12, 2014 - Gepost door in Volunteer Work
EN ES
The AMAUTA´s volunteer coordinator in Peru gave each individual kid his or her gift

Amauta Spanish School en haar vrijwilligers kregen de kans om deel te nemen aan de jubileum viering van een van onze vrijwilligers projecten in Cusco. Het was een groots event met typische dansen, heerlijk Peruaans eten en fantastische mensen. De Amauta vrijwilligers werden als vip behandeld en mochten op de beste plaatsen zitten. Dit project, een school, waardeert de vrijwilligers enorm voor het werk dat ze doen zoals helpen bij de lessen lichamelijke opvoeding, kunst, engels en wiskunde. De vrijwilligers genoten van de dansvoorstellingen en zijn bovendien een culturele ervaring rijker.

Amauta Spanish School en haar vrijwilligers kregen de kans om deel te nemen aan de jubileum viering van een van onze vrijwilligers projecten in Cusco

Om te beginnen was er een danswedstrijd waaraan alle leeftijden deelnamen, gaande van de jongste kindjes tot de leraren. De dansen waren prachtig om te zien met kleurrijke kostuums die de show nog mooier maakten.
Na de show kregen de kinderen een snack, bestaande uit een broodje en chicha morada, een typische drank gemaakt van paarse maïs.

Hierna kreeg Amauta de kans om de kinderen van de lagere school cadeautjes te geven om hen zo te bedanken voor het harde werk dat ze in deze spectaculaire show hebben gestoken. Elk kind kreeg een cadeautje van de vrijwilligerscoördinator van Amauta zoals een boek, een rekenmachine of een woordenboek. De kinderen waren enorm blij met hun cadeau.

Hierna kreeg Amauta de kans om de kinderen van de lagere school cadeautjes te geven om hen zo te bedanken voor het harde werk dat ze in deze spectaculaire show hebben gestoken

Daarna gingen de kinderen naar huis om van de rest van de dag te genieten.

Hierna werden Amauta en haar vrijwilligers uitgenodigd om deel te nemen aan een viering met de leraren. We konden genieten van eten, drank en heerlijke conversaties. De vrijwilligers hebben een goede band met de leraren die ze geholpen hebben. Nadat we onze buik hadden volgegeten en gedanst hadden, hebben we afscheid genomen. Niet alleen hebben wij de school kunnen helpen met onze donaties en het werk, maar zoals altijd bij vrijwilligerswerk, heeft het project ons meer teruggegeven dan wat wij ooit hebben kunnen geven.

Hierna werden Amauta en haar vrijwilligers uitgenodigd om deel te nemen aan een viering met de leraren

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan ons vrijwilligers programma, check dan onze website voor meer informatie en contacteer ons op info3@amautaspanish.com. Alle vrijwilligers zijn welkom!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*