Spanish School Peru: AMAUTA

Waarom een bezoek aan Café Tortoni in Buenos Aires?

2,843 Views
Tuesday June 16, 2015 - Gepost door in Latin American Culture & Food, Latin American Travel
EN
Waarom een bezoek aan Café Tortoni in Buenos Aires?

Waarom een bezoek aan Café Tortoni in Buenos Aires? Als je Spaans leert in Buenos Aires, zul je je misschien een beetje overdonderd voelen met alle plaatsen waar je naartoe kunt. Een absolute must is een bezoekje aan het beroemde Grand Café Tortoni op Avenida de Mayo. Dit grote café was geselecteerd als een van de tien mooiste cafés van de wereld! Vele zeggen dat Café Tortoni een toeristische attractie is, dat is het ook. Hoe dan ook, veel porteños genieten hier dagelijks van hun cafe cortado. Na het lezen van de volgende redenen, weet je waarom je een bezoek moet brengen aan Café Tortoni in Buenos Aires op z’n minst 1 keer tijdens je verblijf in de mooie Argentijnse hoofdstad.

Authentieke sfeer
Café Tortoni staat bekend om zijn authentieke sfeer. Ze zeggen dat het het meest authentieke restaurant van heel Buenos Aires is. Achter in het café kun je biljarten, domino spelen en dobbelen. In de kelder zijn de tango shows en ook af en toe jazz optredens. De obers zijn allemaal gekleed in uniform en zullen absoluut bijdragen aan je ervaring. Veel beroemde mensen zijn de door de deuren gekomen zoals Albert Einstein en Hillary Clinton. Maar ook bekende locale Argentijnen zoals bijvoorbeeld tango icoon Carlos Gardel en de grote Spaans schrijver Jorge Luis Borges.

Geschiedenis
Als je het café binnenstapt, neem je een stap terug in de tijd. Het café was geopend in 1858 en je kunt de hele geschiedenis van het bekende café volgen via de vele schilderijen aan de muren. In het begin was het café aan de achterkant van het gebouw met de ingang aan de straatkant van Rivadavia. Een aantal jaar later, de originele ingang was gemaakt en tot op de dag van vandaag niks verandert!

Montevideo-street-Urugay

Tango show
Als je een goede tango show wilt zien die ook betaalbaar is, Café Tortoni geeft dagelijks verschillende tango shows! De dansers spelen in op het publiek op een leuke en charmante manier zonder onbeschoft of iets te zijn wat erg amusant is. De show waar ik naartoe ben geweest vertelde het verhaal van Carlos Gardel wat erg interessant en leuk was. Als je er ook een diner bij wilt, ga dan voor de dinner show. Wij kregen een erg goede steak, toetje en een fles wijn (per tafel).

Geweldige koffie en eten
Café Tortoni staat niet bekend om zijn fantastische eten, maar het diner en vooral de steak die wij hadden tijdens de show, waren erg goed! Als je aan iemand vraagt wat je moet bestellen in Café Tortoni, de meeste mensen zullen je de cafés heerlijke, bekende koffies aanbevelen en de hemelse warme chocolade met churros. Deze zijn perfect voor de koudere dagen die komen nu de winter is gestart!

music-class-for-students-in-montevideo-uruguay


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*