Spanish School Peru: AMAUTA

Waarom Spaans leren in Buenos Aires?

3,956 Views
Wednesday February 26, 2014 - Gepost door in Spanish Language Tips
EN
Argentina student

Wacht niet langer als je geïnteresseerd bent in het volgen van een Spaans cursus in Buenos Aires: hieronder vind je 6 top redenen waarom je Spaans zou moeten studeren in Buenos Aires en hoe je zoveel mogelijk uit je ervaring Spaans leren in deze levendige stad vol met geschiedenis, passie, cultuur en nachtleven kunt halen.

Waarom Spaans leren in Buenos Aires?

Buenos Aires is een bruisende en intrigerende hoofdstad en een absoluut vermaak om een langere tijd door te brengen. De stad is perfect voor een echte culturele ervaring, om Spaans te studeren op een van de professionele talen instituten zoals AMAUTA Elebaires Spaans school, om vrijwilligers werk te doen, of om gewoon te leven en te genieten van de sfeer voor een tijdje. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en hier geven we je een paar van de velen belangrijke redenen om een reis te boeken naar deze geweldige stad!

  1. Breng een dag door in Bosques de Palermo of Rosedal, 25 hectare groen gebied midden in de wijk Palermo, in het centrum van Buenos Aires. Dit gebied is bekend om zijn vijvers, bomen en rozentuinen die je wandelend of per fiets kunt bewonderen. Je kunt ook een roeiboot huren in één van de 3 grote vijvers. Dit gebied is een oase van rust die je even een pauze geeft van de drukke straten in de stad.
  2. Bosques de Palermo, Argentina

  3. Een voormalige opslagruimte is tegenwoordig een van de meest bekende straten in Buenos Aires. De straat heeft tangos geïnspireerd, met El Caminito als meest bekende, gecomponeerd door Juan de Dios Filiberto in de twintiger jaren. Rond 1950 ontstond er een straat theater, in de zeventiger jaren begonnen locale artiesten hun werk te laten zien en de huizen werden in felle kleuren geverfd. Deze straat, maar 100 meter lang, is symbolisch voor Buenos Aires en is nu eigenlijk een openlucht museum! Zorg ervoor dat je een bezoekje brengt aan deze dynamische straat tijdens je tijd in Buenos Aires.

  4. De Plaza de Mayo, in het centrum van Buenos Aires – vernoemd naar 25 Mei 1810, de dag dat de Argentijnse overheid voor het eerst onafhankelijk was. Veel belangrijke historische evenementen hebben hier plaats gevonden, en nog steeds is het een belangrijke plek voor evenementen en demonstraties. Het is ook een makkelijk punt om te starten als je een aantal van de beroemde mijlpalen en locaties van Buenos Aires gaat bezoeken, inclusief de Casa Rosada of de Cabildo.
  5. Plaza de Mayo, Buenos Aires

  6. De begraafplaats van Recoleta, deze bestaat uit ongeveer 4800 grafstenen verspreid over 55.000 vierkante meter land. Deze begraafplaats is gebouwd door Bernardino Rivadavi en geopend in 1822. Veel bekende Argentijnen liggen hier begraven, en zelfs 70 graven zijn werkelijk uitgeroepen tot historische monumenten. De meest bekende Argentijn die hier begraven ligt is Eva Peron, oftewel Evita. Dit is een uitzonderlijke locatie om te bezoeken, dus mis het niet!

  7. Na 20 jaar van constructie werd Teatro Colon uiteindelijk in 1908 officieel geopend. Dit gebouw staat bekend als een van de mooiste theaters ter wereld! Veel prestigieuze en wereldwijd bekende artiesten zoals Maria Callas, Caruso en Igor Stravinsky hebben hier opgetreden. Dit concert gebouw met zijn haast perfecte akoestiek, heeft een capaciteit voor 4000 personen. Teatro Colon straalt pure luxe uit met zijn rood fluwelen stoelen, prachtige kandelaars en zitplaatsen met privé toiletten. Het theater is recentelijk gerestaureerd en een bezoek wordt dan ook zeker aangeraden aan iedereen die van muziek houdt! Zorg ervoor dat je van te voren boekt om zeker te zijn van een plaats.
  8. Teatro Colon, Buenos Aires

  9. AMAUTA Spanish school organiseert communicatieve Spaans lessen voor alle niveaus in kleine groepen (gemiddeld 4) met leuke, professionele Argentijnse docenten. Samen met het personeel en de studenten vormen ze een groot team of familie en brengen ze veel tijd door samen. Als je je inschrijft voor een Spaans cursus in Buenos Aires na het lezen van deze blog, kun je 1 week Spaanse les gratis krijgen bij het boeken van 4 weken met de code Code: 1+3 BA (geldig als je boekt voor April 2014).

Neem gerust contact met ons op of schrijf naar voor vragen of boekingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*