Spanish School Peru: AMAUTA

Wat kun je in Buenos Aires doen tijdens het weekend?

2,446 Views
Friday October 02, 2015 - Gepost door in Latin American Travel
EN
What to do in Buenos Aires during the weekend?

Wat kun je in Buenos Aires doen tijdens het weekend?
Wanneer je bezig bent met een Spaanse taalcursus in Buenos Aires, zul je redelijk druk zijn doordeweeks. Want natuurlijk zul je de Spaanse klassen moeten bijwonen, die meestal plaatsvinden tussen 9.00 en 13.00. Na de les heb je lunch, maak je je huiswerk en daarna kiezen de meeste studenten ervoor om een van de buitenschoolse activiteiten van AMAUTA bij te wonen. Deze activiteiten zijn een goede manier om je bekend te maken met de Argentijnse cultuur, interessante buurten en musea in Buenos Aires. Maar wat doe je in het weekend wanneer je geen Spaanse les hebt? Ontdek de mogelijkheden die deze mooie stad te bieden heeft! De volgende activiteiten zijn niet duur en geeft je een idee van wat de Argentijnen doen in hun vrije tijd.

Volunteer-work-in-the-amazing-capital-of-Chile

Bosques de Palermo
In het noordelijke gedeelte van de welbekende buurt Palermo, dichtbij Plaza Italia, bevinden zich meerdere parken dicht bij elkaar; samen vormen zij de Bosques de Palermo (bossen van Palermo). Het bestaat uit de parken; Parque 3 de febrero, Jardín de Rosas en Jardín Japonés. Het geweldige aan deze parken is dat de wegen van vrijdag tot zondag gesloten zijn voor verkeer. Het is dan de perfecte locatie voor het huren van fietsen, skates en het ontdekken van de mooie, groene omgeving. Wanneer het weer gunstig is, kun je er ook een waterfiets of roeiboot huren.

Als je van bloemen houdt is het een must om een bezoekje te brengen aan de rozentuin. De geur en de omgeving laten een betoverende en relaxte indruk achter. Er zijn genoeg bankjes waar je event uit kunt rusten en van het weer kunt genieten, terwijl je geniet van Argentijnse mate – een bekende, typische Argentijnse kruiden thee. Voel je je nog steeds overweldigd door de stad? Ga dan eens naar de Japanse tuinen. Dit park is totaal zen en is erg vredig en stil.

Volunteer-work-in-the-amazing-capital-of-Chile

Feria San Telmo
Wanneer je iemand vraagt wat je absoluut zou moeten doen wanneer je Spaans studeert in Argentinië, zal iedereen je vertellen dat je de markt in San Telmo moet bezoeken. De markt bestaat uit een lange straat (Calle Defensa) met verschillende standjes waar de mensen van Buenos Aires hun goederen verkopen. De markt begint bij Av. Independencia en loopt helemaal door tot Plaza Dorrego en Humberto. Je zult er handgemaakte dingen zien, schoenen, toeristische souvenirs, zoals magneten, etc. De markt vindt iedere zondag plaatst tussen 10.00 en 17.00, alhoewel dat tijdens de zomer de meeste verkopers langer op de straat zullen blijven. Als je gelukt hebt, is er een gratis tango show op Plaza Dorrego te bewonderen. Plaza Dorrego is een plein vol met kleine, goedkope restaurants. Ga buiten op het terras zitten en geniet van de tango show.

Volunteer-work-in-the-amazing-capital-of-Chile

En morgen? Weer Spaanse lessen bij AMAUTA in het mooie Barolo Palace, gelegen aan het welbekende Avenida de Mayo in downtown Buenos Aires.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*