Spanish School Peru: AMAUTA

Wat te doen in Buenos Aires op regenachtige dag?

2,477 Views
Friday July 08, 2016 - Gepost door in Latin American Culture & Food
EN
What to do in Buenos Aires on a cold and rainy day?

Wat te doen in Buenos Aires op regenachtige dag?

Wanneer je niet weet wat je moet doen in Buenos Aires op een koude en regenachtige dagen in Argentinië, dan hebben wij de volgende lijst voor jou. Leuke tips om je op te vrolijken op zo’n koude namiddag na je Spaanse lessen in Buenos Aires.

  • Voor Netflix lovers.

Er is een hele sectie met Latijns Amerikaanse films beschikbaar op Netflix. Dompel jezelf onder in het continent en kijk series, films en documentaires. Je zult ook veel Spaans leren aangezien de meeste series in het Spaans afgespeeld worden, sommige worden afgespeeld in het Portugees (Braziliaans) maar dan is er wel ondertiteling beschikbaar.
 

  • Argentijns koken

Geef jezelf eens wat lekkers zoals een heerlijke empanada, een zoete alfajor of een goede lunch met Choripan. Deze drie Argentijnse snacks zijn erg makkelijk om te maken en hebben niet veel ingrediënten nodig. Kijk op het internet voor recepten en je zal er snel achter komen dat je een echte Argentijnse chef bent!

 

What to do in Buenos Aires on a cold and rainy day?
  • Kunst en cultuur

Voor de meeste musea in Buenos Aires hoef je geen entree te betalen. Ga opzoek naar een leuk en interessant museum en wandel wat rond voor de dag. Leer de Argentijnse kunst en cultuur kennen! Ga naar de MALBA, Museo Nacional de las bellas Artes of vind een ander museum online.

  • Mate

Wat is meer Argentijns dan het drinken van Mate met wat vrienden? Koop Mate, koop wat zoete koekjes en hang gezellig wat rond met elkaar, spreek Spaans terwijl je van dit typische Argentijnse drankje geniet.

 

What to do in Buenos Aires on a cold and rainy day?
  • Wijn

Vind de meest dichtstbijzijnde wijn winkel in de buurt en ga erheen om een opwarmende wijn proeverij te hebben. Er zijn een aantal erg goede wijn bars te vinden in Buenos Aires.

  • Coffee corner

Er zijn heel veel koffie cafés te vinden in Buenos Aires. Variërend van modern naar super knus. Ga voor een stuk heerlijke taart of een high tea! Een van mijn favorieten in Pani! De taarten, cakes, broodjes en thee zijn geweldig! Een andere klassieke bar om te bezoeken in het bekende Café Tortoni.

  • Tango

Verveel je jezelf thuis? Heb je zin in wat plezier en actieve dingen? Ga dan naar een Tango show of neem wat Tango lessen in Buenos Aires!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*