Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Het leven bij AMAUTA

Het leven bij AMAUTA

AMAUTA is eigenlijk net één grote familie! De meeste studenten blijven een hele tijd Spaans studeren hier in Peru of Argentinië, of ze nemen een hele tijd deel aan vrijwilligerswerk. Ze blijven van een aantal weken tot vaak een aantal maanden, en daardoor leren de medewerkers van AMAUTA de studenten ook goed kennen, wat natuurlijk andersom ook het geval is. Ook de studenten bij AMAUTA onderling hebben een hechte band met elkaar. Dag in dag uit brengen ze samen door; samen Spaar leren, samen eten en samen geweldige ervaringen delen in Peru of Argentinië!

Tijdens hun Spaanse cursus in Peru, zijn er veel studenten die op de campus wonen, maar ook een aantal die tijdens hun studies Spaans bij een gastgezin verblijven. Elke morgen begint de dag aan de ontbijttafel samen met de andere studenten, voordat iedereen zijn eigen weg gaat. Dat kan richting de klaslokalen zijn, waar je lessen Spaans doorgaan, maar ook naar het vrijwilligersproject waarvoor je werkt. Voor de lunch komt iedereen weer samen op het terras, om gezellig bij te kletsen over hun ochtend in de Spaanse les, of over hun avonturen tijdens hun vrijwilligersproject. Terwijl de ene helft ’s middags Spaanse les krijgt of naar het vrijwilligersproject gaat, vindt de andere helft altijd weer genoeg dingen om te doen of te ontdekken in Cusco.

Wanneer je voor een cursus Spaans kiest in Argentinië, of een vrijwilligersproject aldaar, is het leven weer net een beetje anders. Dit is mede dankzij de bruisende stad Buenos Aires natuurlijk! De studenten arriveren in de ochtend voor de Spaanse lessen bij AMAUTA in Argentinië. Vlakbij kan je leuke cafeetjes vinden waar studenten vaak samenkomen om te lunchen voordat ze naar hun vrijwilligersproject gaan, of vooraleer ze afzakken naar een van culturele hoogtepunten in Buenos Aires.

AMAUTA is heel erg betrokken bij de lokale samenleving, en we willen dan ook graag bijdragen aan het verbeteren van de gemeenschap in Peru en Argentinië. De verschillende vrijwilligersprojecten die AMAUTA aanbiedt in Peru en Argentinië hebben als doel het leven van velen te verbeteren, met de kennis en vaardigheden die onze vrijwilligers hebben. Daarbij staan we altijd open voor vernieuwingen en oplossingen voor de problemen die in deze gemeenschappen plaatsvinden. Verder zijn we ook een bron van werkgelegenheid voor de lokale bevolking van bijvoorbeeld Cusco en andere steden in Peru en Argentinië, doordat we met gastgezinnen werken. Naast het feit dat gastfamilies in Peru en Argentinië op deze manier geld kunnen verdienen, biedt het ook een extra waarde voor de studenten, die op deze manier perfect hun Spaans in de praktijk kunnen oefenen!

Door het jaar heen nemen we actief deel aan lokale festivals met zowel AMAUTA Peru als met AMAUTA Argentinië; het is waanzinnig leuk om deel uit te maken van deze gewoontes en tradities in Peru en Argentinië. Met diverse feestdagen, zoals met Kerst en Pasen, helpt AMAUTA de lokale bevolking van Peru en Argentinië, zij die het meest in nood zijn. De ene keer worden er cadeautjes uitgedeeld aan de kinderen, de ander keer wordt er bijvoorbeeld chocolade en brood met ze gebakken!

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website