Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Nieuws & Gebeurtenissen

Ontvang al het laatste nieuws van AMAUTA via onze profielen op sociale netwerksites!

Blijf geïnformeerd over alles wat er gaande is in bij AMAUTA! Krijg actuele informatie over al onze activiteiten, het laatste nieuws en allerlei items gerelateerd aan de Zuid-Amerikaanse cultuur.

Je krijgt ook meteen toegang tot vele tips voor het leren van Spaans inclusief dialectwoorden, quizzen, dagelijkse foto’s van onze studenten tijdens hun culturele activiteiten, reisverslagen en verschillende prijsvragen met geweldige prijzen en nog veel meer!

Onze online gemeenschap is een populaire ontmoetingsplek voor ex-studenten van AMAUTA zowel Peru en Argentinië, en studenten die op dit moment op een van onze Spaanse scholen in Peru of Argentinië Spaans leren, alsook voor toekomstige studenten die op het punt staan om vrijwilligerswerk te gaan doen of Spaans te gaan studeren in Peru of Argentinië!

‘Like us’ op Facebook en Google+, en meld je aan voor zowel de BLOG van AMAUTA, als voor de NIEUWSBRIEF van AMAUTA, en ontvang veel interessante artikels, getuigenissen, handleidingen, tips én speciale aanbiedingen!

Ontdek waarom wij de beste van de klas zijn!

Blogger Facebook TwitterPinterest Youtube


AMAUTA is blij om de start van haar NIEUWE website aan te kondigen!

De nieuwe website is zo ontworpen, zodat je nóg makkelijker informatie kunt vinden over alles wat AMAUTA Spanish School in Cusco en Buenos Aires jou te bieden heeft. Van de standaard Spaanse lessen en speciale Spaanse cursussen, tot vrijwilligerswerk in Argentinië en Peru, culturele programma´s, informatie, foto´s en evaluaties, alles is nu makkelijk terug te vinden op de nieuwe website van AMAUTA.

De nieuwe website van AMAUTA is voorzien van nieuwe video’s, oefenmateriaal, een makkelijk online inschrijvingsformulier en voor het geval je vragen hebt, de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een medewerker van AMAUTA in zowel Cusco als Buenos Aires. Wij vinden een interactieve communicatie met onze leerlingen heel erg belangrijk!

Daarnaast kun je ook een activiteitenkalender terugvinden, waarop alle aankomende AMAUTA activiteiten worden weergegeven: kook- en salsalessen, vrijwilligersworkshops en veel meer! Erg handig bij het plannen van je reis!

We hopen dat de nieuwe website in de smaak valt. We hebben de pagina laten vertalen in verschillende talen door onze meertalige medewerkers (niet door Google Translate); dus de kans is groot dat jou favoriete taal er tussenzit! Mocht je nog ideeën of opmerkingen hebben, dan horen we dit graag bij AMAUTA! Alle feedback is meer dan welkom via ons CONTACTFORMULIER.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website