Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Niveaus voor de Spaanse lessen

Spanish Levels

Bij AMAUTA werken we met vier verschillende niveaus gebaseerd op onze ervaringen en in overeenstemming met het leerprogramma van Instituto Cervantes en de equivalenten van de Europese Raad. Deze niveaus, beginner, halfgevorderd, gevorderd en vergevorderd, hebben allemaal weer hun eigen sub-levels.

Beginners Spaans
Beginner
A1 en A2
Voor diegene die nog geen enkele kennis van de taal hebben. Bij het voltooien van dit niveau, kan de student korte basiszinnen formuleren en verstaan.
Halfgevorderd Spaans
Halfgevorderd
B1
Dit niveau brengt de student tot een hoger niveau van begrip en expressie. De student is in staat zichzelf te verwoorden op een spontane en onafhankelijke manier in allerdaagse situaties. Dit niveau bevat een verbetering van de basisstructuren en een uitbreiding van de grammatica. (verleden tijden)
Gevorderd Spaans
Gevorderd
B2
De student heeft een gevorderde communicatie vaardigheid in het Spaans, zelfs in gecompliceerde situaties. De student zal uitvoerig bezig zijn met het studeren van de verleden tijden en zal kennis maken met de subjunctief.
Vergevorderd
Vergevorderd
C1 en C2
Verbeteren van kleine foutjes. Het verfijnen van de uitspraak en intonatie. De student kan zonder moeilijkheden communiceren met de lokale bevolking wiens moedertaal het Spaans is. Fouten en slordigheden in de grammaticale structuren die zich nog steeds voordoen, worden gecorrigeerd.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website