Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Onze Lesmethode

AMAUTA staat bekend om haar interactieve, communicatieve en persoonlijke manier van onderwijs. Je kan kiezen tussen standaard Spaanse groepslessen of een individueel programma aangepast naar jouw wensen. Beiden bevatten 4 lesuren per dag van maandag t/m vrijdag.

Alle AMAUTA Spaanse cursussen bevatten:

  • Ontwikkeling van de volgende vaardigheden: luisteren, schrijven en lezen
  • Oefeningen om je vocabulaire uit te breiden en je uitspraak te verbeteren
  • Het leren van de grammatica, zowel het theoretische gedeelte als het oefenen in de praktijk
  • Begeleide conversaties, rollenspellen en debatten

Onze eigen lesboeken vormen de basis van de cursus en worden gebruikt in combinatie met andere materialen zoals kranten, liedjes, literatuur, videos, grammatica oefeningen en zelfs audio-visuele hulpmiddelen.

Maar, de focus van al onze cursussen is gericht op praktijkgerichte activiteiten en oefeningen waarbij de studenten in een interactieve omgeving de Spaanse taal snel kunnen leren.

Onze hoog opgeleide en ervaren leraren organiseren regelmatig een klassenuitje naar karakteristieke plekken zoals musea, kunstgallerijen, kerken, enkele prachtige parken, de Botanische tuinen, het centrale plein en voorstellingen die typerend zijn voor bepaalde feesten gedurende het jaar.

Ook bieden wij elke dag aanvullende culturele cursussen aan. Deze vormen een perfecte manier om je Spaans te oefenen en te verbeteren terwijl je ondertussen meer komt te weten over de Latijns-Amerikaanse cultuur.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website