*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Onze medewerkers in Peru

Onze medewerkers in Peru

AMAUTA heeft een internationale staff die meerder talen spreken. Wij zien het als onze belangrijkste taken jouw Spaans te verbeteren en je verblijf zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. We zijn je graag van dienst bij het organiseren van je vrijetijdsprogramma, het boeken van vluchten en excursies en bij het oplossen van eventuele problemen. Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van je verblijf in Peru!

AMAUTA Spaanse Scholen - Ours Personeel in Peru
Directors

Cesar Rondón & Jose Berendse

Algemeen directeuren & Oprichters

Het is een genoegen om gedag te zeggen! AMAUTA is opgericht in 1998 en we zijn heel trots om te zeggen dat AMAUTA de eerste Spaanse School in Cusco was, pionier van alle Spaanse cursussen en vrijwilligerswerk voor buitenlanders.
We kunnen met zekerheid zeggen dat je niet alleen een hoge kwaliteit van Spaanse les kunt verwachten maar ook dat ons team er alles aan zal doen om je tijd hier in Peru zo geweldig mogelijk te laten zijn.
Op dit moment wisselen we het wonen steeds af tussen Spanje en Nederland, we reizen vaak naar Peru en Argentinië. We ontmoeten niet alle studenten persoonlijk, zoals we wel deden in de begin jaren van het bedrijf. Maar we hebben een geweldig team en de atmosfeer op de school is nooit verandert! AMAUTA is als een familie die je welkom heet!.
Katy Rondon

Katy Rondon

Algemeen Directeur

Mijn naam is Katy en ik ben de General Manager oftewel directieassistente van AMAUTA. Mijn werk is divers, boeiend en interessant. Voordat ik hier werkte had ik er geen idee van hoeveel dingen er geörganiseerd moeten worden om jouw verblijf op onze school in Cusco zo leuk en succesvol mogelijk te maken. Bij AMAUTA willen we dat je met de beste herinneringen aan Cusco en AMAUTA terug naar huis gaat.
Celia

Celia Mallco León

Office Manager

Hola, mijn naam is Celia en ik werk graag bij AMAUTA, omdat ik dankzij de studenten die bij ons komen studeren, veel te weten kom over verschillende culturen.
Ook vind ik het leuk om de studenten te helpen en ze de informatie te geven die ze nodig hebben bij hun verblijf op onze school, en in Cusco. Ik weet zeker dat ze het hier naar hun zin zullen hebben!
Teacher Nury Sosa

Nury Sosa

Hoofd Docenten

Het is heerlijk om onderdeel te zijn van een team dat zo gemotiveerd is en zich zo inzet voor het werk. Ik geniet ervan om de studenten iedere maandag welkom te heten, en om op vrijdag het einde van de week te vieren met een ‘pisco sour’. Het is een leuke manier om de studenten te belonen voor hun prestaties, wanneer ze hun cursus hebben beёindigd en hun certificaat ontvangen.
Cheyenne

Cheyenne Salcedo

Vrijwilligerswerk Coördinator

Mijn naam is Cheyenne en ik kom uit Lima, Peru. Ik ben de vrijwilligerscoordinator bij AMAUTA in Peru, en ik vind het echt geweldig hier! Vrijwilligerswerk doen in Cusco is een verrijkende ervaring dat je de mogeijkheid geeft om een nieuwe cultuur te leren kennen en een andere blik op de wereld te krijgen. Ik ben blij om deel uit te maken van het team van AMAUTA Peru en om de vrijwilligers te begeleiden terwijl ze leren, genieten en een ervaring rijker worden tijdens hun verblijf hier in Cusco. Welkom in Peru!.
Marielle Krul

Marielle Krul

Marketing en verkoop

Hallo, mijn naam is Marielle en ik kom uit Nederland. Ik werk voor de marketing en verkoop afdeling bij AMAUTA. Ik ben betrokken bij de PR in Europa, ik ben altijd bezig mensen te vertellen hoe leuk het hier in Latijns-Amerika is! Argentinië en Peru zijn waanzinnig mooie landen en bieden je een geweldige mogelijkheid aan om Spaans te leren. Studeren bij AMAUTA betekent dat je naast het leren van de taal, ook wordt ondergedompeld in de cultuur. Ik weet zeker dat je een leuke tijd zal krijgen op een van onze scholen, ofwel in het energieke Buenos Aires, het prachtige Cusco, de mysterieuze Heilige Vallei van de Inca´s of het spannende regenwoud in Peru.
Indie Van

Indie Van Herzeele

Marketing en verkoop

Mijn naam is Indie en ik kom uit België. Ik ben verantwoordelijk voor de internet verkoop van Spaans- en vrijwilligerswerk programma's in Cusco, Peru. Peru is een land dat zoveel te bieden heeft, maar nog steeds beschouwd wordt als een onderontwikkeld land. De ervaring om in het buitenland te werken en een land als Peru te zien ontwikkelen van dag tot dag is uniek en waardevol. Dankzij de internationale werknemers hier in AMAUTA, weet ik dat ik een tweede thuis heb en we spreken vloeiend Spaans. Wat ik zal gaan missen als ik weg ga uit Peru? De "tranquilidad", de verse fruit sapjes op straat en het prachtige uitzicht van het Andes gebergte. Mijn favoriete gebied in Peru? La Selva (de jungle). Twijfel niet om naar Peru of Argentinië te gaan, doe het gewoon! Er is genoeg om ontdekt te worden!!.
I & T Team

I & T Team

Afdeling webdesign en computerwetenschappen

Hallo, wij werken bij AMAUTA´s IT afdeling en we houden ontzettend van het werk dat we hier doen. Veel dingen die we moeten doen, stellen ons in staat onze verbeeldingskracht te gebruiken en daardoor leren we elke dag weer iets nieuws. Het leukste van het werken bij AMAUTA is dat we zoveel leuke en unieke mensen ontmoeten van over de hele wereld. Cusco en AMAUTA Spanish School wachten hier op jou!
Benita

Benita Huamán

Housekeeping

Hoi, ik ben Benita en ik werk bij AMAUTA Spanish School sinds bijna 2 jaar. Ik ben verantwoordelijk voor housekeeping en ik bereid het ontbijt in de ochtend voor de studenten die op de campus verblijven. Ik ben blij om hier te werken en zoveel nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten.
Marilu

Marilu

Chef kok

Hoi, mijn naam is Marilu en ik ben erg blij om de kok te zijn hier bij AMAUTA. Ik bereid de dagelijkse warme lunch maaltijd voor de studenten die verblijven op de AMAUTA campus, en ik vind het erg leuk om te zien hoe mensen genieten van de Peruaanse keuken!.

  Wil je onze leraren leren kennen? Klik hier

  Wil je onze studenten leren kennen? Klik hier

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software