Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaanse docenten

Our Teachers

Alle Spaanse docenten bij AMAUTA zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring in het lesgeven. Stuk voor stuk zijn zij professioneel en zeer toegewijd. Al onze docenten zijn afkomstig uit Latijns-Amerika waardoor ze hun rijke ervaringen en kennis op het gebeid van de Peruaanse of Argentijnse tradities en cultuur met de studenten kunnen delen. Allemaal hebben ze een interne cursus bij AMAUTA gevolgd. Bovendien nemen zij nog geregeld deel aan vervolgcursussen. Daarnaast spreken ze allemaal minstens een andere taal naast het Spaans; meestal is dat Engels. Onze docenten zijn gekozen vanwege hun vaardigheid, hun enthousiasme en hun kennis wat betreft het land en de omgeving zelf.

Alle AMAUTA docenten in Peru hebben Spaans als moedertaal en zijn professionals die zich voor de volle 100% inzetten om Spaanse studenten de meest bijzondere ervaringen mee te geven van de Peruaanse cultuur en gewoonten.

Alle AMAUTA docenten in Argentinie hebben Spaans als moedertaal en zijn professionals die zich vol inzetten om Spaanse studenten de meest speciale belevenissen en indrukken te geven van de Latijns-Amerikaanse cultuur en gewoonten.

Spaanse docenten in Peru
Teachers in Peru
Al onze docenten zijn afkomstig uit Latijns-Amerika. Stuk voor stuk zijn zij professioneel en zeer toegewijd. Ze delen met de studenten hun rijke ervaringen en kennis op het gebied van de Peruaanse cultuur en tradities.
Spaanse docenten in Argentinië
Teachers in Argentina
Al onze docenten zijn afkomstig uit Latijns-Amerika. Stuk voor stuk zijn zij professioneel en zeer toegewijd. Ze delen hun rijke ervaringen en kennis op het gebied van de Argentijnse cultuur en tradities met hun studenten.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website