Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Docenten in Argentinië

Our Spanish Teachers in Argentina
Al onze docenten zijn afkomstig uit Latijns-Amerika. Stuk voor stuk zijn zij professioneel en zeer toegewijd en ze delen met de studenten hun rijke ervaringen en kennis op het gebied van de Argentijnse cultuur en tradities. Wij selecteren onze docenten op basis van hun vaardigheid op het gebied van onderwijs, hun enthousiasme en hun kennis over Argentinië. De docenten van AMAUTA komen uit verschilllende delen van Latijns-Amerika, maar hebben allemaal deelgenomen aan een interne opleiding en volgen bovendien daarnaast geregeld cursussen.
Docenten in Argentinië
Teacher Barbara Franconi

Barbara

Ik ben heel erg blij dat ik deel uit mag maken van Amauta. Zelf ben ik hoofdverantwoordelijke over de cursussen en daarnaast mag ik de Spaanse cursussen en de culturele activiteiten organiseren, allebei dingen die ik ontzettend leuk vind om te doen. Sinds een aantal jaar hebben we samen de school in Buenos Aires geopend en we zijn hier ontzettend trots op. We heten jullie van harte welkom in deze grote maar ongeloofelijke mooie stad, waar je zonder enige twijfel een waanzinnige tijd zal beleven!
Teacher Leonardo Fernandez

Martin

Voor mij is taal iets wonderlijks. Ik geloof dat het leren van een nieuwe taal deuren voor je opent, obstakels weghaalt en ervoor zorgt dat je nooit alleen bent! Als leraar is het leuk om te zien dat de leerlingen allemaal dezelfde weg afleggen: ze beginnen met angst en schaamte, ze staan zichzelf toe fouten te maken, beetje bij beetje groeit de interesse voor de andere studenten en ontdekken ze dat er nog veel meer achter de grammatica ligt. Het verblijd mij om iets wat mij zo lief is, een deel van mijn identiteit, met andere te kunnen delen en de studenten te helpen om van hun verblijf in ons land te genieten.
Teacher Juan Manuel Daza
Teacher Omar Ocampo
/Teacher Flavia Godnic
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website