Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Studenten reviews taalcursussen Spaans

Our Spanish students in Latinamerica

AMAUTA studenten zijn reizigers, professionals en studenten en ze komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Japan, Korea, Australië, Canada, Brazilië: te veel om op te noemen!.

Als je op dit moment studeert bij AMAUTA, of als je net klaar bent met je cursus Spaans bij ons, kun je hier jouw ervaringen met andere mensen delen. Aarzel niet om je testimonial achter te laten.

Als je overweegt om te gaan studeren bij AMAUTA Spanish School in Peru of Argentinië, is dit de juiste plek om te lezen wat andere mensen te zeggen hebben over AMAUTA. Je kunt gewoonweg bladeren door de verschillende testimonials – elk stukje geeft de datum, het beroep en de nationaliteit van de student aan. Onderaan deze pagina kun je zoeken op locatie: Peru of Argentinië.

Testimonials van onze studenten in Peru en Argentinië
Karina , Amauta Student
Karina

Karina

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2020-02-18

Bij AMAUTA Spanish School was ik onder de indruk van de kwaliteit van het onderwijs, de vriendelijke en professionele medewerkers en de wereldwijde diversiteit van de studenten. Iedereen is zo blij om te werken aan het verbeteren van zijn communicatieve vaardigheden om zo de taal beter te begrijpen, maar ook om deze te waarderen en zichzelf onder te dompelen in de Spaanse taal.

Het administratief personeel is ongelooflijk ijverig en biedt onschatbare ondersteuning terwijl je je een weg baant door een vreemde stad (en taal!).

De faciliteiten op de school zijn voldoende en bieden een geweldige plek voor personeel en studenten om een harmonieuze leeromgeving te creëren.

Cusco is een bruisende stad met een immense schoonheid, fascinerende geschiedenis, geweldige mensen en een levendige cultuur. Cusco is de thuisbasis van enkele van de grootste Zuid-Amerikaanse culinaire hoogstandjes, waaronder chocolade en koffie die je nergens anders zult ervaren. Het uitzicht op de Andes-bergketens rond de stad is adembenemend, net zoals de stad 's nachts oplicht! Cusco is een veilige stad om in te wonen, werken, studeren en spelen!

Ik zou AMAUTA ten zeerste aanbevelen als je door Peru reist en je unieke avontuur wilt uitbreiden met Spaanse taalverwerving en veel PLEZIER!

Anneli , Amauta Student
Anneli

Anneli

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2020-01-13

Mijn naam is Anneli en ik ben 57 jaar oud. Ik kom uit Finland maar ik woon in Zweden. Ik heb twee weken doorgebracht op de AMAUTA Spanish School in november 2019.

De school was leuk en ze hebben zeer professionele en vriendelijke leraren, wat de studie leuk maakt. Ik merkte dat de sfeer op school heel vertrouwd en warm was.

's Avonds konden we deelnemen aan allerlei activiteiten zoals bijvoorbeeld een salsacursus. De school ligt dichtbij het centrum van Cusco en er zijn veel restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten. Er is ook veel te zien in Cusco! Je ziet me bijvoorbeeld helemaal in trance in het "Inka Museum". Natuurlijk kan je ook excursies maken, zoals "Machu Picchu" en nog veel meer ...

Ik raad de school ten zeerste aan; het is een avontuur dat je je de rest van je leven zult herinneren!

Dominik , Amauta Student
Dominik

Dominik

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2019-09-30

Hola, me llamo Dominik!

Ik kwam naar AMAUTA om de Spaanse taal te onthouden die ik op school studeerde. Maar wat AMAUTA deed, was een complete boost voor mijn Spaanse vaardigheden!

In een vriendelijke sfeer leerden de docenten mij niet alleen woordenschat maar ook nieuwe zinsconstructies en brachten daarom mijn Spaans naar een nieuw hoger niveau. Cusco is de perfecte stad om de middag door te brengen met je nieuwe vrienden van over de hele wereld. Daarnaast ontdek je tijdens de gratis activiteiten van AMAUTA een verborgen talent van jezelf. In mijn geval: ik ben nu een salsa dansende panfluitspeler van wereldklasse!

Al met al zou ik deze school aan iedereen aanbevelen, het wordt een ervaring die je bijblijft de rest van je leven.

Jana Reisinger, Amauta Student
Jana Reisinger

Jana Reisinger

Nationaliteit:Oostenrijk
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-27

AMAUTA Spanish School is een leuke plek om Spaans te leren in Buenos Aires. De eerste dag was het moeilijkst maar ook de dag waarop ik het meeste heb geleerd. De activiteiten in de middagen waren altijd heel erg leuk en interessant. De studenten en de leraren zijn erg ´open minded´, het is net een kleine internationale familie.

Isa van der Heijden, Amauta Student
Isa van der Heijden

Isa van der Heijden

Nationaliteit:Nederlands
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-12

Ik heb net 4 weken Spaanse lessen afgerond hier in Buenos Aires en ik heb net mijn verblijf verlengd met 2 extra weken. Door naar deze Spaanse school te gaan, leer je heel veel nieuwe mensen kennen, allemaal geinteresseerd om te leren over de Argentijnse cultuur. We bezoeken culturele plekken in de stad, we gaan uit, naar restaurants, etc. Mijn Spaans is heel veel verbeterd en ik ben erg enthousiast over de manier waarop ze hier Spaanse lessen geven.

Mai Takasu, Amauta Student
Mai Takasu

Mai Takasu

Nationaliteit:Japan
Leeftijd:23
Beroep:Student
Datum:2015-10-09

Ik had een hele leuke tijd hier bij AMAUTA in Buenos Aires. De leraren zijn heel aardig en de Spaanse lessen zijn heel makkelijk te begrijpen. En na de lessen, hadden we culturele activiteiten met de leraren. Ik vond het echt te gek! De residentie waar ik verbleef was ook een hele goede manier om andere studenten te ontmoeten van verschillende landen.

More testimonials of our students by country

peru
Students in PeruGo
argentina
Students in ArgentinaGo

Add your testimonial

Send your Picture

Valid image formats:
JPG imageGIF imageBMP image

Details of your testimonial

Result*
* Verification code
Refresh code
(*) Required Fields
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website