*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Studenten Testimonials

Our Spanish students in Latinamerica

AMAUTA studenten zijn reizigers, professionals en studenten en ze komen uit alle hoeken van de wereld, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Japan, Korea, Australië, Canada, Brazilië: te veel om op te noemen!.

Als je op dit moment studeert bij AMAUTA, of als je net klaar bent met je cursus Spaans bij ons, kun je hier jouw ervaringen met andere mensen delen. Aarzel niet om je testimonial achter te laten.

Als je overweegt om te gaan studeren bij AMAUTA Spanish School in Peru of Argentinië, is dit de juiste plek om te lezen wat andere mensen te zeggen hebben over AMAUTA. Je kunt gewoonweg bladeren door de verschillende testimonials – elk stukje geeft de datum, het beroep en de nationaliteit van de student aan. Onderaan deze pagina kun je zoeken op locatie: Peru of Argentinië.

Testimonials van onze studenten in Peru en Argentinië
Francesca Loux, Amauta Student
Francesca Loux

Francesca Loux

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-17

Mijn naam is Francesca Loux en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd in Peru. Ik heb Spaanse groepsessen in Cusco gevolgd én 1 uur individuele les per dag. Ik vond de Spaanse lessen leuk omdat de leraren erg betrokken waren en de andere studenten waren ook super. Ik heb het gevoel dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan. Voordat ik hier kwam, wist ik maar een paar dingen van het reizen, maar AMAUTA heeft me echt geholpen met grammatica van het Spaans. Ik heb meer geleerd over de verschillende tijden en vervoegingen. Ik zou AMAUTA Spanish School absoluut aanraden om te studeren omdat de leraren makkelijk aanspreekbaar zijn, iedereen op school heel betrokken is en gastvrij en de manier van lesgeven is erg effectief!.

Sennad , Amauta Student
Sennad

Sennad

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-09

Mijn naam is Sennad en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd bij AMAUTA Peru. Het super leuk en fijn. Ik vond het heerlijk om in het studentenhuis te zitten in Cusco; het was een leuke gemeenschap en dat maakte het makkelijker om de andere studenten te leren kennen. Mijn Spaans is zeker weten verbeterd gedurende mijn verblijf, en nu voel ik me meer voorbereid voor de rest van mijn reizen door Zuid-Amerika. Cusco is een geweldige stad; de plaza is leuk en de mensen zijn zo vriendelijk. Ik zou AMAUTA Spanish school aanbevelen omdat het gewoon een hele fijne plek is om te zijn en om Spaans te leren in Peru!.

Ben , Amauta Student
Ben

Ben

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-06

Mijn naam is Ben en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd, hier bij AMAUTA Spanish School. Ik nam Spaanse groepslessen en ik vond ze heel erg leuk. Ik heb van de professoren en de studenten genoten; er hing een goede sfeer. Het schema was leuk omdat we in de middag tijd hadden om rond te gaan en Cusco te ontdekken. Ik heb het idee dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan en nu denk ik dat ik op het punt ben waar ik de meeste dingen kan begrijpen, ik moet alleen mijn conversatie oefenen. Het kerstdiner met alle leraren, families, en studenten was heel erg leuk. Ik zou het aanbevelen om op deze school te gaan studeren!.

Jana Reisinger, Amauta Student
Jana Reisinger

Jana Reisinger

Nationaliteit:Oostenrijk
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-27

AMAUTA Spanish School is een leuke plek om Spaans te leren in Buenos Aires. De eerste dag was het moeilijkst maar ook de dag waarop ik het meeste heb geleerd. De activiteiten in de middagen waren altijd heel erg leuk en interessant. De studenten en de leraren zijn erg ´open minded´, het is net een kleine internationale familie.

Isa van der Heijden, Amauta Student
Isa van der Heijden

Isa van der Heijden

Nationaliteit:Nederlands
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-12

Ik heb net 4 weken Spaanse lessen afgerond hier in Buenos Aires en ik heb net mijn verblijf verlengd met 2 extra weken. Door naar deze Spaanse school te gaan, leer je heel veel nieuwe mensen kennen, allemaal geinteresseerd om te leren over de Argentijnse cultuur. We bezoeken culturele plekken in de stad, we gaan uit, naar restaurants, etc. Mijn Spaans is heel veel verbeterd en ik ben erg enthousiast over de manier waarop ze hier Spaanse lessen geven.

Mai Takasu, Amauta Student
Mai Takasu

Mai Takasu

Nationaliteit:Japan
Leeftijd:23
Beroep:Student
Datum:2015-10-09

Ik had een hele leuke tijd hier bij AMAUTA in Buenos Aires. De leraren zijn heel aardig en de Spaanse lessen zijn heel makkelijk te begrijpen. En na de lessen, hadden we culturele activiteiten met de leraren. Ik vond het echt te gek! De residentie waar ik verbleef was ook een hele goede manier om andere studenten te ontmoeten van verschillende landen.

More testimonials of our students by country

peru
Students in PeruGo
argentina
Students in ArgentinaGo

Add your testimonial

Send your Picture

Valid image formats:
JPG imageGIF imageBMP image

Details of your testimonial

Result*
* Verification code
Refresh code
(*) Required Fields
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software