Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

onze studenten Spaans Argentina

Our Spanish students in Argentina

Onze AMAUTA Spaanse studenten komen uit alle hoeken van de wereld en ze vertellen je graag over hun verblijf in Buenos Aires. Het lezen van hun ervaringen zou je kunnen inspireren!.

Hun testimonials staan vol met leuke gebeurtenissen in en rond de hoofdstad van Argentinië. Sommige studenten schrijven zelfs over hun reizen naar de Perito Moreno getsjer, de watervallen van Iguazu, Ushuaia of Mendoza. Zij informeren je ook over de mogelijkheden van een verblijf met een Argentijns gastgezin of in onze studentenhuisvesting in Buenos Aires.

Ontdek hier hoe zij de Argentijnse levensstijl hebben ervaard, zoals het drinken van mate en het dansen van de tango, terwijl ze Spaans leerden. Wij hopen dat je net zo enthousiast zult worden als zij. Tot snel bij AMAUTA Spanish School in Buenos Aires!.

Testimonials van onze studenten in Argentina
Onze studenten: 1 to 10 in a total of : 124
Jana Reisinger, Amauta Student
Jana Reisinger

Jana Reisinger

Nationaliteit:Oostenrijk
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-27

AMAUTA Spanish School is een leuke plek om Spaans te leren in Buenos Aires. De eerste dag was het moeilijkst maar ook de dag waarop ik het meeste heb geleerd. De activiteiten in de middagen waren altijd heel erg leuk en interessant. De studenten en de leraren zijn erg ´open minded´, het is net een kleine internationale familie.

Isa van der Heijden, Amauta Student
Isa van der Heijden

Isa van der Heijden

Nationaliteit:Nederlands
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2015-10-12

Ik heb net 4 weken Spaanse lessen afgerond hier in Buenos Aires en ik heb net mijn verblijf verlengd met 2 extra weken. Door naar deze Spaanse school te gaan, leer je heel veel nieuwe mensen kennen, allemaal geinteresseerd om te leren over de Argentijnse cultuur. We bezoeken culturele plekken in de stad, we gaan uit, naar restaurants, etc. Mijn Spaans is heel veel verbeterd en ik ben erg enthousiast over de manier waarop ze hier Spaanse lessen geven.

Mai Takasu, Amauta Student
Mai Takasu

Mai Takasu

Nationaliteit:Japan
Leeftijd:23
Beroep:Student
Datum:2015-10-09

Ik had een hele leuke tijd hier bij AMAUTA in Buenos Aires. De leraren zijn heel aardig en de Spaanse lessen zijn heel makkelijk te begrijpen. En na de lessen, hadden we culturele activiteiten met de leraren. Ik vond het echt te gek! De residentie waar ik verbleef was ook een hele goede manier om andere studenten te ontmoeten van verschillende landen.

Renée Tielemans, Amauta Student
Renée Tielemans

Renée Tielemans

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2015-01-15

Hoi AMAUTA, heel erg bedankt voor deze 3 leuke weken! In deze korte periode heb ik een hoop Spaans geleerd in Buenos Aires. Ik had les van twee goede leraren Spaans die niet alleen dingen uit het boek behandelden, maar ook dingen waar wij als sutdenten zelf mee kwamen bijvoorbeeld dingen die je ziet op straat. Buiten de lessen om hangt er een goede sfeer in de school, erg gezellig!

Klara Holmberg, Amauta Student
Klara Holmberg

Klara Holmberg

Nationaliteit:Switzerland
Beroep:Student
Datum:2014-12-23

AMAUTA Buenos Aires is een geweldige school met ee leuke open sfeer. De docenten zijn erg goed en de buitenschoolse aktivitteiten ook.

Yvette Ramakers, Amauta Student
Yvette Ramakers

Yvette Ramakers

Nationaliteit:Nederlands
Beroep:Student
Datum:2014-11-26

Een leuke ervaring kleine klassen dus veel geleerd leuke mensen, leraren en activiteiten. Al met al een leuke tijd gehad!

Lindy Gijsbrechts, Amauta Student
Lindy Gijsbrechts

Lindy Gijsbrechts

Nationaliteit: Other country
Datum:2014-10-04

Ik heb erg veel geleerd en heb hier een fijne tijd gehad in Buenos Aires. De leraren zijn professioneel, én gezellig en er heerst een fijne sfeer. De activiteiten zijn goed georganiseerd en de klassen zijn goed ingedeeld. Bedankt!.

Pauline de Vos, Amauta Student
Pauline de Vos

Pauline de Vos

Nationaliteit: Other country
Leeftijd:18
Beroep:Student
Datum:2014-06-13

Ik heb erg genoten van mijn tijd hier in bij AMAUTA in Buenos Aires. De Spaanse lessen waren soms lang om de gemiste uren van de nationale feestdagen in Argentinie in te halen, maar alle leerkrachten en ander personeel stonden steeds klaar om mijn vragen te beantwoorden of om zo veel mogelijk aan mijn wensen te voldoen. Er hangt een toffe huiselijke sfeer op de school

Cherouke Kersten, Amauta Student
Cherouke Kersten

Cherouke Kersten

Nationaliteit:Nederlands
Leeftijd:23
Beroep:Student
Datum:2014-05-27

Wat een gezelligheid en wat een aardige mensen hier bij de Spaanse School AMAUTA in Argentinie. Ik heb het echt super gehad en veel geleerd. Ook werden er veel activiteiten in school georganiseerd, zo leer je de stad Buenos Aires en nieuwe mensen kennen! Muchas gracias!

Shimrit Assaraf, Amauta Student
Shimrit Assaraf

Shimrit Assaraf

Nationaliteit:Nederlands
Datum:2014-05-02

Ik had een geweldige tijd tijdens mijn Spaanse cursus bij AMAUTA Buenos Aires en de Argnetijnse cultuur is geweldig. De staff is professional en geweldig, en zorgen dat alles prima verloopt. Bedankt voor allles!

SEARCH
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website