*Verificatiecode
Amauta Capcha
Refresh code
 
 
 
 

Onze studenten in Peru

Our Spanish students in Peru

Bereid jezelf voor op je verblijf in Cusco, door het lezen van de ervaringen van voormalige Spaanse studenten van AMAUTA. Ze komen uit alle hoeken van de wereld en zijn een geweldige gids voor toekomstige gasten hier op de school.

Lees hoe ze terugkijken op hun Spaanse Programma in Peru, hetzij in Cusco, de Heilige Vallei of het Peruaanse regenwoud. Deze testimonials zullen je een aantal goede tips geven over het Peruaanse leven, het vinden van huisvesting in Cusco en allerlei interessante insider informatie. Onze oud-studenten kunnen je misschien helpen beslissen of je wilt verblijven bij een Peruaans gastgezin of in het AMAUTA studentenhuis in Cusco.

Ook vertellen de studenten soms in detail over de reizen die ze hebben gemaakt in dit geweldige land. Laat je inspireren en wie weet ben je de volgende die ons een bericht stuurt over je reis naar Machu Picchu, Colca Canyon, het Titicaca-meer of Huacachina!.

Testimonials van onze studenten in Peru
Onze studenten: 1 to 10 in a total of : 106
Francesca Loux, Amauta Student
Francesca Loux

Francesca Loux

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-17

Mijn naam is Francesca Loux en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd in Peru. Ik heb Spaanse groepsessen in Cusco gevolgd én 1 uur individuele les per dag. Ik vond de Spaanse lessen leuk omdat de leraren erg betrokken waren en de andere studenten waren ook super. Ik heb het gevoel dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan. Voordat ik hier kwam, wist ik maar een paar dingen van het reizen, maar AMAUTA heeft me echt geholpen met grammatica van het Spaans. Ik heb meer geleerd over de verschillende tijden en vervoegingen. Ik zou AMAUTA Spanish School absoluut aanraden om te studeren omdat de leraren makkelijk aanspreekbaar zijn, iedereen op school heel betrokken is en gastvrij en de manier van lesgeven is erg effectief!.

Sennad , Amauta Student
Sennad

Sennad

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-09

Mijn naam is Sennad en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd bij AMAUTA Peru. Het super leuk en fijn. Ik vond het heerlijk om in het studentenhuis te zitten in Cusco; het was een leuke gemeenschap en dat maakte het makkelijker om de andere studenten te leren kennen. Mijn Spaans is zeker weten verbeterd gedurende mijn verblijf, en nu voel ik me meer voorbereid voor de rest van mijn reizen door Zuid-Amerika. Cusco is een geweldige stad; de plaza is leuk en de mensen zijn zo vriendelijk. Ik zou AMAUTA Spanish school aanbevelen omdat het gewoon een hele fijne plek is om te zijn en om Spaans te leren in Peru!.

Ben , Amauta Student
Ben

Ben

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2017-01-06

Mijn naam is Ben en ik heb 4 weken Spaans gestudeerd, hier bij AMAUTA Spanish School. Ik nam Spaanse groepslessen en ik vond ze heel erg leuk. Ik heb van de professoren en de studenten genoten; er hing een goede sfeer. Het schema was leuk omdat we in de middag tijd hadden om rond te gaan en Cusco te ontdekken. Ik heb het idee dat mijn Spaans erg vooruit is gegaan en nu denk ik dat ik op het punt ben waar ik de meeste dingen kan begrijpen, ik moet alleen mijn conversatie oefenen. Het kerstdiner met alle leraren, families, en studenten was heel erg leuk. Ik zou het aanbevelen om op deze school te gaan studeren!.

Mark Gunst, Amauta Student
Mark Gunst

Mark Gunst

Nationaliteit:Nederlands
Beroep:Student
Datum:2016-12-19

Ik nam een 4 weken durende Spaanse cursus bij AMAUTA Peru en daarna heb ik vrijwilligerswerk gedaan op het lokale Sport instituut in Cusco. Ik vond de omgeving van de school heel erg leuk. Het was een fijn toffe omgeving om in te zijn. De leraren bij AMAUTA praatten niet alleen tegen de studenten in de les maar ze deden ook moeite buiten de les. Ze vonden het heel erg belangrijk dat studenten zich welkom voelden, wat erg belangrijk is voor studenten die reizen in Peru!.

Anastasiya Shved, Amauta Student
Anastasiya Shved

Anastasiya Shved

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2016-12-15

Mijn naam is Anastasiya Shved en ik studeerde Spaans hier bij AMAUTA. Ik vond mijn Spaanse lessen in Peru heel erg leuk; mijn Spaans verbeterde zich al na 3 weken in Cusco. Ik ben zekerder in mijn conversatie vaardigheden en de interactie met andere Spaanse sprekers. Ik heb zelfs Peruaanse vrienden gemaakt! Ik vond het leuk dat de Spaanse lessen in Cusco mij niet alleen maar de taal hebben geleerd maar ook over de gechiedenis en de culturen van Peru. Ik zou studeren op deze school absoluut aanbevelen omdat het lesniveau erg hoog is; de integratie van de Spaanse grammatica, conversatie en culturele ervaringen en tenslotte, de geweldige locatie van de school in het centrum van Cusco.

Hannah Friedrichs, Amauta Student
Hannah Friedrichs

Hannah Friedrichs

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2016-12-12

Mijn naam is Hannah Friedrichs en ik heb veel Spaans geleerd hier bij AMAUTA. Mijn Spaanse lessen waren erg goed; de leraren waren vriendelijk en behulpzaam, net zoals de andere studenten. Ik woonde in een gastgezin in Cusco, wat prachtig was. Mijn gastmoeder was zo lief en ze kookte alles wat ik maar wilde! Ik zou studeren op AMAUTA Spaanse school aanraden omdat je mensen vanuit heel veel verschillende landen kan ontmoeten en je hebt de kans om veel goede Spaanse leraren te hebben.

Grytsje , Amauta Student
Grytsje

Grytsje

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2016-12-01

Mijn naam is Grytsje de Vries en ik heb het programma Spaans (1 week) en Vrijwilligerswerk (4 weken) gevolgd bij AMAUTA Spanish School in Peru. Ik vond de Spaanse lessen heel erg leuk omdat we zoveel plezier hadden; we hebben veel gelachen! Ik verbleef bij een gastgezin en later in het studentenhuis an AMAUTA, ik vond beiden leuk. Maar ik vond het studentenhuis leuker omdat het wat centraler gelegen was en ik hield ervan om alle mensen te ontmoeten die er woonden. Het hoogtepunt van vrijwilligerswerk in Peru bij een school voor dove kinderen, was de kinderen zelf, omdat ze altijd zo vrolijk en vriendelijk waren!.

Flavia Frigeri Reis, Amauta Student
Flavia Frigeri Reis

Flavia Frigeri Reis

Nationaliteit:Braziliaans
Beroep:Student
Datum:2016-11-28

Mijn naam is Flavia Frigeri Reis en ik kom uit Brazilië. Ik vond de Spaanse lessen heel erg leuk omdat de leraren super goed waren, elk zijn eigen persoonlijkheid en goede lesmethodes. Ik heb het gevoel dat mijn Spaans echt is verbeterd terwijl ik hier was! Ik zou AMAUTA Spanish School zeker weten aanbevelen omdat het een goede school is en ik er erg van genoten heb.

Bert Schelfhout, Amauta Student
Bert Schelfhout

Bert Schelfhout

Nationaliteit: Other country
Beroep:Student
Datum:2016-11-24

Mijn naam is Bert Schelfhout en ik kwam naar AMAUTA Spanish School om voor 3 weken Spaanse lessen te nemen. Ik vond vooral mijn lessen erg leuk omdat de leraren zo goed waren. Ik verbleef in het studentenverblijf en het was leuk; vooral mijn kamergenoten en ik hadden veel plezier en er was altijd wel iemand aanwezig. Het is een fijne gemeenschap omdat alle mensen hetzelfde doel hebben om Spaans te leren en hun ervaringen in Peru te delen. Natuurlijk zou ik AMAUTA aanraden omdat de relatie tussen de leraren en de studenten professioneel maar erg vriendelijk is, de accommodatie is in overeenkomst met de prijs en de locatie in Cusco is geweldig omdat het dichtbij alles is!.

Lindsay Dyke, Amauta Student
Lindsay Dyke

Lindsay Dyke

Nationaliteit:Canada
Beroep:Student
Datum:2016-11-10

Mijn naam is Lindsay Dyke en ik kom uit Canada. Ik kwam naar Peru voor twee weken Spaanse les. Ik nam zowel groepslessen als individuele Spaanse lessen. Ik heb veel geleerd gedurende mijn verblijf. Ik kwam aan als een beginner, en mijn zelfverzekerdheid is erg gegroeid over deze laatste twee weken. Ik vond het heel leuk dat ik bij dezelfde groep kon blijven voor twee weken lang. De week dat ik begon waren het allemaal meiden en we zijn erg hecht geworden. We gingen altijd samen uit eten in de avonden en we deden een aantal tours in Cusco tijdens de weekenden, dus ik heb geweldige vriendschappen gemaakt in maar twee weken. Ik raad studeren bij AMAUTA absoluut aan omdat de school goed georganiseerd is, een goede communicatie is voordat je aankomt en het kantoor personeel is erg toegankelijk, begrijpend en ondersteunend.

SEARCH
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 83303403

Pringles 1441
Palermo
Buenos Aires, Argentinië
Telefoon. +(54) 911 4189 4878

Vind ons ook hier:
website chat software