Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Bestemmingen: Leer Spaans in Zuid-Amerika

Leer Spaans in Peru
Leer Spaans in Zuid-Amerika, Peru
AMAUTA Spanish School in Zuid-Amerika biedt de unieke kans om Spaans te studeren terwijl je tegelijkertijd ondergedompeld wordt in de Peruviaanse cultuur. Onze Spaanse school in Peru bevindt zich in de boeiende stad Cusco, de oude hoofdstad van het legendarische Inca rijk, vlakbij de wereldbekende verloren stad van de Inca´s, Machu Picchu.
Leer de Spaanse taal in Argentinië
Leer Spaans in Zuid-Amerika, Argentina
AMAUTA biedt de unieke kans om Spaans te leren terwijl je tegelijkertijd wordt ondergedompeld in de fascinerende cultuur van Argentinië in ´het Parijs van Zuid-Amerika´- Buenos Aires! AMAUTA bevindt zich in het mooie “Barolo Palace”, in het hart van Buenos Aires, dichtbij de bekendste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Obelisk, “la Casa Rosada” en het Nationale Congressgebouw.
Leer Spaans in Uruguay
Leer Spaans in Zuid-Amerika, Uruguay
Begrensd door de uitgestrekte landen Argentinië en Brazilië, grote rivieren en de Atlantische Oceaan, ligt Uruguay in een bevoorrechte omgeving in Zuid-Amerika. Mensen verwonderen zich over de prachtige witte stranden, de duinen en de kleine baaien met rustige wateren. De Spaanse school in Montevideo geeft je een unieke uitgangspositie om al dit schoons te verkennen.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website