Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Argentinië

Onze Spaanse studenten in Argentinië

AMAUTA biedt de unieke kans om Spaans te leren terwijl je tegelijkertijd wordt ondergedompeld in de fascinerende cultuur van Argentinië in ´het Parijs van Zuid-Amerika´- Buenos Aires! AMAUTA bevindt zich in een prachtig schoolgebouw in het centrum van de stad. Perfect dus om vanuit hier het beste van Buenos Aires te ontdekken. AMAUTA is niet slechts een plek waar je Spaans leert, het is een plek waar je vrienden maakt, verschillende mensen ontmoet en waar je deel uitmaakt van een gemeenschap! Studenten van over de hele wereld komen naar AMAUTA toe, wat tot een mooie verscheidenheid aan mensen leidt en veel verschillende ervaringen om te delen. Wanneer je hier eenmaal bent, wil je niet meer weg!.

Onze Spaanse school ligt in het prachtige “Barolo Palace”, in het centrum van Buenos Aires, een paar minuutjes lopen van de beroemde Obelisk, het Nationale Congressgebouw en “la Casa Rosada”, waar de regering zich bevindt.
De school heeft ruime, lichte leslokalen met grote ramen het uitzicht over de Plaza del Congreso, een koffie bar, een gemeenschappelijke ruimte voor studenten met WIFI, computers en er zijn kantoorruimtes. Een paar stappen buiten de school en je waant jezelf in het midden van de Argentijnse geschiedenis, op loopafstand van bijvoorbeeld het beroemde Cafe Tortoni. De perfecte setting om Buenos Aires verkennen en je omringd te voelen door Argentijnse cultuur en geschiedenis, terwijl je Spaans leert in Argentinie.

We bieden een grote verscheidenheid aan Spaanse cursussen aan, van ons standaard programma met 20 uur groeps,- of privé lessen per week tot Medisch Spaans, Spaans en vrijwilligerswerk, Spaans en TEFL (Teaching English as a Foreign Language) en nog veel meer andere interessante opties! Onze culturele cursussen Spaans hebben een diverse en interactieve lesmethode, inclusief klassenuitjes naar musea, kunstgalerijen, parken en andere uitjes zoals een bezoek aan de begraafplaats in Recoleta en de bekende Caminito in La Boca. Ben je geïnteresseerd in de lokale Argentijnse gauchocultuur, dan raden wij ons programma Spaans in de Pampas aan. Met dit programma studeer je een week op een mooie estancia. Voor de wat dappere studenten bieden wij een combinatie van Spaans en avontuurlijke activiteiten aan zoals het programma Spaans & Polo. Natuurlijk kan je ook de Spaanse lessen combineren met tangolessen!

Leer de Spaanse taal in Buenos Aires
Leer de Spaanse taal in Buenos Aires
Buenos Aires, vaak ook ´het Parijs van Zuid-Amerika´ genoemd, laat Europese verfijning zien terwijl ze haar Latijnse charmes behoudt, wat haar een stad van wereldklasse maakt. Met ontelbare bars en cafés, karakteristieke buurten en een nachtelijke bevolking, biedt de stad afleiding voor een lange periode aangezien er zoveel te ontdekken valt. En dit alles terwijl je bezig bent met het leren van Spaans.
Leer de Spaanse taal in Bariloche
Leer de Spaanse taal in Bariloche
Bariloche – de toegang naar Patagonië – is een prachtige plek om Spaans te leren in Argentinië. Dit kleine, mooie stadje wordt omgeven door bergen en meren en biedt jou de mogelijkheid een Spaanse cursus te combineren met allerlei activiteiten zoals raften, kajakken, paragliden, duiken, skiën, vissen en paardrijden.
Leer de Spaanse taal in de Pampas
Leer de Spaanse taal in de Pampas
Studeer Spaans in het hart van de Gaucho cultuur op het Argentijnse platteland!
Als je besluit Spaans te leren op het platteland, verblijf je op een van de beroemde estancias op het typische Argentijnse platteland gelegen op een afstand van 85 km van Buenos Aires.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website