Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Buenos Aires

Learn Spanish in Buenos Aires

Buenos Aires, vaak ook ´het Parijs van Zuid-Amerika´ genoemd, laat Europese verfijning zien terwijl ze haar Latijnse charmes behoudt, wat haar een stad van wereldklasse maakt. Met ontelbare bars en cafés, karakteristieke buurten en een nachtelijke bevolking, biedt Buenos Aires afleiding voor een lange periode aangezien er zoveel te ontdekken valt. Dit alles terwijl je bezig bent met het leren van de Spaanse taal. Daarnaast is Buenos Aires de verzamelplaats voor reizigers van Argentinië. Nationale vluchten gaan naar het noorden naar de Iguazuwatervallen, naar het zuiden naar Patagonië of naar het westen naar het Andesgebergte. Een kort tochtje met de veerpont brengt je naar Uruguay en haar bekende stranden bij Punta Del Este.

Onze school in de bruisende stad Buenos Aires, biedt de mogelijkheid om Spaanse lessen te volgen en jouw taalvaardigheden te verbeteren in een unieke omgeving. Daarnaast bieden wij allerlei verschillende opties en pakketten aan waaruit je kan kiezen. Wanneer je bij AMAUTA studeert kun je de uitstekende, leuke en op jouw niveau aangepaste Spaanse cursussen combineren met extra gratis culturele lessen zoals bijvoorbeeld een Tangoworkshop, Argentijnse kooklessen en een Zuid-Amerikaanse filmavond – elementen die onze school tot een unieke leeromgeving maken. Je kan ook uit een grote verscheidenheid accommodatiemogelijkheden en vrijwilligersprojecten kiezen.

Onze Spaanse school ligt in het oude, historische centrum van Buenos Aires in het mooie “Palacio Barolo”, eens een ambitieus architectonisch project and toen de hoogste gebouw van Buenos Aires. Vanaf het dakterras heb je – nog steeds – een indrukwekkend uitzicht over Buenos Aires.
Er zijn grote leskolen met veel licht en de vriendelijke staff doet wat zij kan om jouw verblijf in Argentinie en jouw Spaanse cursus in Buenos Aires een succes te laten zijn.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website