Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Culturele Activiteiten in Argentinië

Cultural Activities in Argentina

Alle spaanse programma’s bij AMAUTA hebben een dynamische, interessante en leuke vrijetijds agenda die ook bij het leerproces van de spaanse taal hoort. Alle activiteiten zijn gericht op het socializen in een leeromgeving en de kennis van de student van de argentijnse cultuur te vergroten.

Culturele Workshops
Cultural Workshops
Naast de gratis culturele activiteiten biedt AMAUTA ook culturele workshops aan van langere duur met lokale leraren zoals bijvoorbeeld Tango en Argentijnse kookles. De workshops kunnen tegen een extra vergoeding geboekt worden in blokken van aparte uren door de week of in het weekend. In het geval dat meerdere studenten geïnteresseerd zijn in dezelfde workshop bieden we fantastische kortingsmogelijkheden aan. Het is een geweldige manier om de echte Argentijnse cultuur te leren kennen en een goede toevoeging aan de spaanse lessen van een student.
Argentijnse Muziek
Argentine Music
In deze workshop worden verschillende opties allemaal besproken zoals de Argentijnse folklore,Tango, Andes muziek, chacarera en de chacame. Verschillende instrumenten zullen worden gebruikt: gitaar, percussie, quena (een traditionele Andes-instrument) en onder andere inheemse instrumenten.
Argentijns Koken
Argentine Cooking
Voor mensen die meer willen weten en leren over de traditionele Argentijnse keuken heeft Amauta een gratis kookles opgenomen in de activiteiten voor studenten. Er wordt informatie gegeven over de eindeloze invloeden in Argentinië, op het gebied van gastronomie, uit Italië, Spanje en Frankrijk gepaard met de fusie van de inheemse volkeren van de Quechua, Mapuche en Guaraní. Of je nou een keukenkluns of een keukenprins(es) bent, je zult de keukenlessen nuttig en leuk vinden. Van ‘asado’ tot ‘empanada’ en van ‘ mate’ tot ‘ dulce de leche’. Je ontdekt de eindeloze verschillende lokale gerechten in onze workshop Argentijns koken!
Argentijnse Dans
Argentine Dance
Argentinië staat bekend om zijn grote Tango scene. Tango is ontstaan in bars en havengebieden van Buenos Aires, waar de invloed van de Europese immigranten in het land een grote rol hebben gespeeld in de evolutie. Als gevolg hiervan heeft de tango veel invloeden gekregen van oude Milongaliederen (liederen van de landelijke gaucho's), Habanera (Cubaanse muziek), Polka en Mazurka (Slavische muziek), Contradanse '(Spaanse muziek), Flamenco (uit Andalusië), en ook de Italiaanse volksmuziek. Alle invloeden hebben een goede mix gecreëerd en is leuk om op te dansen!
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website