Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Excursies in Buenos Aires

Onze school biedt alle mogelijke soorten excursies, speciaal bedoeld om de ervaringen van onze studenten in Buenos Aires en omgeving te verdiepen. Daarnaast kunnen we je helpen bij allerlei andere zaken, zoals bij het boeken van bus- of vliegtickets en bij het organiseren van verdere reizen.

Hieronder volgt een beschrijving van slechts enkele van de vele excursies die we aanbieden:

De stadsrondleiding (the City Tour)

Buenos Aires - De stadsrondleidingStadsrondleiding

Onze City Tour geeft je een eerste indruk van Buenos Aires. Van het historische gedeelte rond de Plaza de Mayo gaat de tour naar de beroemde obelisk, en naar een van de belangrijkste operahuizen ter wereld, het ‘Teatro Colón’. Vervolgens ga je iets verder buiten het centrum om de meest smaakvolle wijken van Buenos Aires te bezoeken: het koloniale San Telmo, het kleurige La Boca, het modernere Puerto Madero, en de trendy wijken Recoleta en Palermo.
 


Tigre en de Monding van de Parana

Tigre en de Monding van de ParanaTigre en de Monding van de Parana

Een populaire weekendbestemming onder de "Porteños" (inwoners van Buenos Aires) is de trip met de "Tren de la Costa" naar het kleurrijke stadje Tigre. Vandaaruit is het vervolgens mogelijk om per zeilboot langs de honderden eilanden te varen die gezamenlijk de delta vormen van de rivier de Parana. De "Paranadelta" is een ecologisch zeer divers en waardevol natuurreservaat, in de monding van de "Río de la Plata".
Bezoek aan een boerderij

Bezoek aan een boerderijBezoek aan een boerderij

Een andere optie is het brengen van een bezoek aan een boerderij of "Estancia", voor een dag, om getuige te zijn van de Gauchocultuur. Maak een rit over de weidse Pampas, en bewonder de vaardigheden van de ruiters en de veedrijvers, en eet als lunch een traditionele "asado", of een barbecue, geroosterd boven open vuur.
 
Tangoshows

TangoshowsTangoshows

De authentieke tango staat symbool voor Buenos Aires: exotisch, passioneel en rijk aan cultuur. Luister tijdens het diner of tijdens een drankje naar een live tangoband die klassieke tango’s speelt waarbij de zangers de melancholieke liederen ten gehore brengen van de Koning van de Tango, Carlos Gardel.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website