Festivals & Vakanties

Festivals and Holidays In Argentina

Festivals & Vakanties

Nationaal Festival van Chacarera (1 en 2 Januari)
National Festival of Chacarera
Dit is een festival van de santiagueña volkse muziek waaraan gerenommeerde artiesten deelnemen. Dichters uit het nooden ontmoeten elkaar hier en er worden regionale kleren getoond. Daarnaast vinden er demonstraties en activiteiten van verschillende groepen gauchos plaats.
Het Carnaval Gualeguaychú (5, 12, 19 en 26 Februari)
The Carnival Gualeguaychu
Het Carnaval van het land. Overal in de stad zie je optochten van verschillende groepen: O Bahia del Club Pescadores de Gualeguaychú, Marí Marí of Club Central Entrerriano en Kamarr uit Sirio Libanés center.
Handgemaakte Carnavals van Lincoln (5 t/m 20 Februari)
Handmade carnivals of Lincoln
Optochten van praalwagens op Av. Masey, mini voertuigen, processies, optochten van kinderen en grootouders, eigenzinnig en verborgen achter maskers. Processies, muziekbands en populaire dansen. Lincoln, Buenos Airs.
Internationale beurs van jagen, vissen, schieten en wapens
fair of hunting, fishing and shooting
Internationale markt van wapens, de jachtsport, hengelsport , buitenactiviteiten en sportvisserij. Buenos Aires. Federale hoofdstad.
Feestdag ter ere van de dood van Generaal José de San Martin (17 Augustus)
Anniversary of General Jose de San Martin
Vakantiedag de 3e maandag van de maand.
Internationaal toernooi van het vissen van dorados.
International tournament of Gilding Fishing
Internationaal toenooi van het vissen van goudvissen met teruggooien – het eerste toernooi met deze methode waarbij de vis na vangst weer wordt teruggegooid. Dit wordt gedaan met het oog op het behouden van de natuurlijke bronnen en vooral de goudvissen die hun oorsprong bij het eiland Cerrito (chaco), het paradijs van het gevarieerde,- en kustvissen, vinden. Visteams uit Brazilië en Paraguay doen mee met dit toernooi. Vissen, een vismarkt en een grote verscheidenheid aan eten; campings met kampvuren en spa´s; sport en recreatieve activiteiten.
De dag van de race (12 Oktober)
Day of the Race
Americas Day (Colón Day). Wanneer deze datum op een dinsdag of een woensdag valt, wordt de vakantiedag op de voorafgaande maandag gehouden; wanneer het op een donderdag of vrijdag valt, wordt de vakantiedag op de aankomende maandag gehouden.
Vissen
Fly fishing
Internationale expositie over het vissen en het toerisme. Buenos Aires, federale hoofdstad.
De Wijn en de Zee
The Wine and the Sea
De expositie, gesponserd door enkele wijnkelders van Argentinië, bestaat uit twee gedeelten: eentje voor de wijnen en de kelders en de ander voor gourmet producten en andere gastronomische bijdragen. Mar del Plata, Buenos Aires.
Provinciaal en internationaal festival van het bier.
Oktoberfest
Villa Belgrano, ook wel ´de hoofdstad van blijdschap´genoemd vanwege het vrolijke karakter van haar bevolking. Deze stad, gelegen in het centrum van het land in de provincie van Cordoba, opent haar armen gedurende 8 nachten en verwelkomt alle Brazilianen, Chilenen, Paraguayanen en Uruaguayanen, om een aantal heerlijke dagen van eenwording en plezier te beleven.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website