Handgemaakte Carnaval van Lincoln

Handmade carnivals of Lincoln

Handgemaakte Carnaval van Lincoln

Elk jaar in februari organiseert Lincoln een carnaval van bijna een week en daardoor trekken er veel toeristen naar dat gebied in die tijd.

Carnaval is het meest traditionele festival van Lincoln, het is een tentoonstelling van een aantrekkelijke parade van hand gemaakte praalwagens die in sommige gevallen tien meter lang en vier meter breed zijn. Het zijn echte kunstwerken en een trots om mee door de straten van de stad te gaan, wat vaak grote verbazing creëert onder de menigte van toeschouwers.

Maskers, mini-paradepaarden en de beroemde 'cabezudos', allemaal komen ze samen om een kleurrijke spectaculaire show te creëren. Waar bij de toeschouwers de aandacht valt op de originaliteit en vakmanschap. Dance teams, muzikanten, 'batucadas' en samba dansscholen komen ook allemaal samen met hun ritmes en bewegingen. Corsicaanse kinderen dragen onschuldig en creatieve vermommingen, dansen in lijn met felle expressieve gezichten en er zijn geen tekenen van uitputting door de sensationele gebeurtenis.

Hoofdstad Nacional del Carnaval Artesanal, Lincoln, is ieder jaar in de ban van deze spectaculaire nachten van pure kunst en dans.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website