Vliegvissen

Fly fishing

Vliegvissen

Vliegvissen is een sport voor gepassioneerden die je moeilijk onder woorden kan brengen. Als je vraagt aan beoefenaars waarom ze het doen, is het enkel uit een persoonlijke overtuiging.

Het kan eenvoudig worden samengevat, een vlieg die onderdeel is van het dieet van de vis, is voorzichtig gemaakt door de vissers uit veren, haren en draden om een levend insect te imiteren, dat wordt gebruikt als een kunstmatige verleiding voor de vissen. Dit is de eerste fase van deze passionele sport.

In het begin van 1900 heeft de ontdekkingsreiziger Perito Francisco Moreno, die zijn leven heeft doorgebracht in Patagonië en Argentinië, de vis geïntroduceerd om meer waarde van de zee te creeëren. Zodoende kwamen er regenboogforellen in de Europese en Amerikaanse wateren. Ze hebben zich snel aangepast aan hun omgeving en ze hebben zich gereproduceerd in het wild zonder hulp van de mensheid.

Om het offer van deze vissers te begrijpen, moet worden benadrukt dat in deze tijd reizen naar Zuid-Argentinië werden gemaakt vanuit Buenos Aires. Wat dus betekent dat ze dagen onderweg waren voor dat ze aankwamen, maar ze vonden het de moeite waard. Tegenwoordig is er in Patagonië geen water zonder forellen. Daarnaast heeft de vorige eeuw nog zijn invloed op de visserijwereld gehad: rivieren en meren zijn de thuisbasis van grote forel die allemaal hun eigen verhalen en legendes hebben.

Om te zeggen dat tegenwoordig vliegvissen in Argentinië een geregistreerd handelsmerk is dat moet worden gekoesterd en beschermd is niet iets wat onwerkelijk is. Duizenden vissers van over de hele wereld komen tijdens het visseizoen hier om de voorraden te bekijken en om de onbeschrijfelijke magische plek te zien.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website