Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Spaans School

AMAUTA Spanish School in Buenos Aires, Argentina

Het schoolgebouw vanuit waar AMAUTA Spanish School opereert is karakteristiek en elegant: het is het in Buenos Aires bekende “Palacio Barolo” aan de Avenida de Mayo, in het historische centrum van Buenos Aires. Vanaf de school is het slechts een paar minuten lopen naar alle beroemde toeristische attracties van Nuenos Aires zoals de Obelisk, de Avenida 9 de Julio, het Nationele Congres en het regeringsgebouw, “la Casa Rosada”. Geniet van het drukke stadsleven in de bekende winkelstraat La Florida, of bezoek het pinteresque San Telmo, een wat oudeere wijk waar veel backpackers hostals en cafeetjes zitten. Tevens op loopafstand vind je La Boca, de inmigrantenwijk waar het beroemde straatje “El Caminito” ligt. Vanaf AMAUTA is het slechts een kwartiertje met de metro naar het hippe Palermo en de residentiele wijk Recoleta, waar je de grote beroemde begraafplaats kunt bezoeken.

We bieden een grote verscheidenheid aan Spaanse cursussen, aan, van ons standaard programma met 20 uur groeps ,- of privélessen per week tot Medisch Spaans, Spaans en vrijwilligerswerk, Spaans en Tefl en nog veel meer andere interessante opties! Onze culturele cursussen hebben een diverse en interactieve lesmethode, inclusief klassenuitjes naar musea, kunstgalerijen, parken en andere uitjes zoals een bezoek aan de begraafplaats in Recoleta en de bekende Caminito in La Boca. Ben je geïnteresseerd in de locale Argentijnse gaucho cultuur, dan raden wij ons programma Spaans in de Pampas aan. Met dit programma studeer je een week op een mooie estancia. Voor de wat dappere studenten bieden wij een combinatie van Spaans en avontuurlijke. activiteiten aan zoals het programma Spaans Polo. Natuurlijk kan je ook de Spaanse lessen combineren met Tangolessen!

AMAUTA is niet slechts een plek waar je Spaans leert, het is een plek waar je vrienden maakt, verschillende mensen ontmoet en waar je deel uitmaakt van een gemeenschap! Studenten van over de hele wereld komen naar AMAUTA toe wat tot een mooie verscheidenheid aan mensen leidt en veel verschillende ervaringen om te delen.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website