Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Leer Spaans in Peru

Spaanse leerervaring in Peru

Het taalinstuut AMAUTA in Zuid-Amerika biedt de unieke kans om Spaans leren in Peru terwijl je de Peruviaanse cultuur van binnenuit beleeft en het land tot in detail leert kennen.

Onze Spaanse School in Cusco, de hoofdstad van het oude Incarijk in Peru en vertrekpunt naar het wereldberoemde Machu Picchu. Wij bieden een verscheidenheid aan cursussen Spaans aan, verschillende accommodatiemogelijkheden, waaronder ons eigen zeer populaire studentenhuis, vrijwilligerswerk, excursies en vele extra culturele activiteiten die gratis zijn, zoals workshops over de Zuid-Amerikaanse en Peruviaanse cultuur, lezingen, Zuid- Amerikaanse filmpresentaties en salsalessen.

Elke cursus wordt op drie verschillende Spaanse taalinstituten in Peru aangeboden. In het mooie Cusco, leer Spaans in de Heilige Vallei en het onvergetelijke Tambopata in het Amazoneregenwoud. We bieden ook een programma ‘leer Spaans in Lima’ aan via onze partnerschool.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke culturele en Spaanse leerervaring in Peru, bieden wij bij AMAUTA je het allerbeste!

Leer Spaans in Cusco
Lima
Onze hoofdlocatie ligt in Cusco, de oude hoofdstad van het indrukwekkende Inca rijk. Cusco, de navel van Peru, (in Quechua betekent Cusco letterlijk navel) heeft het allemaal: cultuur, natuur, spiritualiteit, een leuk uitgaansleven, avontuur, uitzicht op het prachtige Andesgebergte, befaamde Inca ruines en natuurlijk de magische stad Machu Picchu en dat allemaal binnen een straal van slechts 100 km.
Leer Spaans in Lima
Lima
Lima is een grote stad met een Spaanse koloniale geschiedenis en tegelijkertijd een centraal punt om door te reizen naar andere plekken in Peru.
Leer Spaans in Tambopata
Lima
Onze meest millieuvriendelijke en wonderlijke plaats brengt je naar het Peruaanse Amazone regenwoud Tambopata. Spaanse conversatie lessen zijn zo aangepast dat ze aansluiten bij biologische en ecologische aspecten en excursies in de jungle.
Leer Spaans in de Heilige Vallei
Lima
Leer Spaans in de Heilige Vallei, bestaande uit een groep kleine dorpjes die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van de Inca´s.

Bezoek de ambachtelijke markt en de ruines van Pisac, het pitoreske dorpje Chincheros, de oude Inca vestiging Ollantaytambo met haar adembenemende Inca ruines, de zoutmijnen van Maras en de wetenschappelijke, ronde terrassen van Moray.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website