Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 
Leer Spaans in Cusco

Leer Spaans in Cusco

AMAUTA Spaanse Cursussen

Spaanse CursussenSpaanse Lessen in Cusco

Zonder twijfel is dit de beste locatie om Spaans te leren in Cusco. Op een paar minuten loopafstand van de Plaza de Armas ben je, terwijl je Spaans studeert in Cusco, bij AMAUTA Spaanse School in Peru, helemaal ondergedompeld in wat Cusco jou te bieden heeft. Onze Spaanse school in Cusco heeft een leuk gebouw met met verschillende klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, en een mooie patio met karakteristieke blauwe balkonnetjes. Het AMAUTA studentenhuis en ons reisbureau Dos Manos bevinden zich ook hier. Als jij Spaans wilt studeren in Cusco, is dit the place to be.

Cusco is een fantastische stad om langere tijd door te brengen, om samen met de lokale mensen te wonen en om Spaans te studeren in Cusco. The oude Incahoofdstad en verzamelplaats voor reizigers Peru, heeft het allemaal: natuur, prachtige vergezichten, een oude cultuur, en heel veel leuke manieren om je vrije tijd na de Spaanse lessen mee door te brengen. Op een steenworp van de Spaanse school in Cusco vind je gezellige restaurants, hippe cafés, musea, oude Incaresten, kerken en koloniale gebouwen. In de weekends bezoeken onze studenten oude Incadorpjes, ze maken een wandeling, gaan raften, of nemen deel aan andere sporten of excursies, ze gaan naar een museum, of verkennen de verschillende wijken en straten van Cusco.

Al onze standaard Spaanse cursussen Spaans in Cusco bestaan uit 4 uur groepslessen of privélessen per dag, in de morgen of middag. De 4 uur zijn opgedeeld in twee blokken met verschillende leraren. Dit geeft je een afwisseling in onderwijsstijlen.

Alle AMAUTA docenten besteden zo veel mogelijk tijd aan het leren van de Spaanse taal doormiddel van groepsactiviteiten en opdrachten. Onze Spaanse studenten zullen grammatica opdrachten maken en schrijf, lees en spreekvaardigheid oefenen. Onze lesmethode is communicatief. Naast onze 20 uur groeps- en privécursussen, zijn er nog veel andere opties op Spaans te leren in Cusco: we organiseren ook cursussen Medisch Spaans, Spaans en Vrijwilligerswerk, Spaans en de Peruviaanse keuken, of Spaans en Salsa, en vele anderen. Je kunt hier een compleet overzicht van ons Spaanse cursusaanbod vinden.

ACCOMMODATIE

We hebben verschillende opties wanneer het gaat om accommodatie in Cusco. Kies ervoor om bij een Peruviaans gastgezin te verblijven om zo de Spaanse taal sneller te leren, of verblijf in ons studentenhuis, in hetzelfde gebouw als de Spaanse school. We kunnen ook een hotel of hostel voor je regelen vlakbij de school, maar natuurlijk ben je ook vrij om je eigen accommodatie te regelen. De cursussen op onze Spaanse scholen in Peru in De Heilige Vallei en in Tambopata zijn inclusief onderdak, maaltijden, excursies en activiteiten.

Gastgezin

Wanneer je bij een gastgezin verblijft, geeft dit jou de kans om de Peruviaanse cultuur van binnenuit mee te maken. Op deze manier leer je over de traditionele gewoonten en de manier van leven in een Peruviaanse familie. Deze optie is vooral perfect voor het oefenen en verbeteren van je Spaans.

Studentenhuis

AMAUTA biedt studenten accommodatie (zowel een privé- als een gedeelde kamer) aan in het gebouw waar ook de school zelf zich bevindt. Super handig natuurlijk om zo dichtbij te zijn voor je Spaanse lessen, en om andere studenten van over de hele wereld te ontmoeten. Ook hebben we onze eigen kok die de lekkerste Peruviaanse en buitenlandse gerechten voor ons maakt. Ontbijt en een driegangen lunch zitten bij deze optie inbegrepen.

Studenten Appartementen

Voor degenen die langer dan 10 weken bij ons verblijven (hetzij voor vrijwilligerswerk hetzij om Spaans te studeren), hebben we studentenappartementen vlakbij de school, die je een comfortabelere manier van leven aanbieden. Dit geeft je ook de kans om andere studenten te leren kennen die, net als jij, voor een langere periode in Cusco blijven.

 

Overzicht Cusco

Overzicht Cusco
Cusco Overview
Cusco ligt op een hoogte van 3400 meter boven zeeniveau en is omgeven door bergen en valleien. De stad heeft 350 000 inwoners, waarvan de meeste afstammen van de oorspronkelijke bevolking en de Inca´s. De omgeving van Cusco heeft ontzettend veel moois te bieden; een uitzicht over de prachtige Andes, vele befaamde Incaruïnes en de magische stad Macchu Pichu.
Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website