Type the Verification Code below
Amauta Capcha
Refresh code
Spanish Classes Online

Study Spanish with a Private Tutor Online

More Info

 

Overzicht Cusco

Overzicht Cusco,  de stad het belangrijkste plein van

Cusco ligt op een hoogte van 3400 meter boven zeeniveau, en is omgeven door bergen en valleien. Het heeft 350 000 inwoners, waarvan de meeste afstammen van de oorspronkelijke bevolking en de Inca´s. De omgeving van Cusco heeft ontzettend veel moois te bieden; een uitzicht over de prachtige Andes, vele befaamde Incaruïnes en de magische stad Machu Picchu.

Cusco, gelegen in het zuiden van Peru, is een prachtige stad omgeven door een adembenemende bergketen, waarvan sommige bergen wel 6000 meter hoog zijn! Het is de oudste stad op het westelijk halfrond en de bakermat van de oude Inca beschaving. Maar uiteraard is Cusco wereldbekend vanwege de nabijgelegen en fenomenale archeologische ruïnes van Machu Picchu.

Cusco is een wonderlijke stad, bomvol cultuur en geschiedenis. De stad is eigenlijk een groot openluchtmuseum met prachtige kerken en kathedralen op elke hoek van de straat en oude traditionele buurten gebouwd op originele Incafundamenten.

Cusco ligt in het westelijke deel van de vallei van de rivier Watanay, en is een van de hoogste steden ter wereld. Het is een van de belangrijkste steden van Peru met een betekenisvolle geschiedenis, daarnaast is het een stad die erg populair is bij toeristen.

Cusco is ook een inheems centrum, waar de traditionele bevolking vanuit de hele omgeving (Heilige Vallei en Cusco), elke dag naartoe komt om hun producten en diensten te verkopen. Continue vinden er allerlei traditionele feesten en parades plaats, waar mensen in traditionele kleren op live muziek dansen. Het is een fantastische stad met een goed nachtleven met live muziek, zowel westers als Zuid-Amerikaans.

Je kan er ook voor kiezen om Spaans te studeren in een van onze andere mooie locaties zoals Yanahuara, de Heilige Vallei, Lima, de hoofdstad van Peru en Tambopata, het Peruviaanse regenwoud.

Vind je het leuk wat je ziet?

AMAUTA Spanish School
San Agustin 249
Cusco
Telefoon. +51 84 242998
Noodgevallen:
+(51) 992 561831
+(51) 953 271193 or 97
Whatsapp: 316 82193274

add chat to your website